Bedste ønsker for 2021

Vi nærmer os slutningen på 2020, og vi vil gerne ønske en rigtig glædelig jul og godt nytår.
For de fleste står 2020 nok som et mere ekstremt og specielt år end nogen kunne forestille sig på forhånd. For alle pensionsselskaber, der investerer danskernes pensionsopsparinger, har 2020 også været meget specielt.
 
Alle investorer blev mærket af store fald i værdierne på aktier og andre aktiver i februar og marts, men siden april har fremgangen til gengæld været meget markant. Alle aldersgrupper i Industriens Pension har således igen positive afkast i hele 2020, og på lang sigt forventer vi fortsat solide afkast.
 
Derudover har 2020 været et år, hvor vi bl.a. har fokuseret på endnu bedre rådgivning i vores medlemsservice, på en videreudvikling af vores digitale løsninger og på den bedst mulige løbende information om ordningen.
 
Samtidig har vi naturligvis haft fokus på at holde omkostningerne i bund, og Industriens Pension havde i 2020 igen branchens laveste administrationsomkostninger pr. medlem.
 
Vi er rigtig glade for de tilfredsmålinger, der også i år har placeret os i toppen af branchen, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at leve op til tilliden. Vi vil fortsat fokusere intensivt på hele tiden at forbedre og optimere pensionsordningen.
 
Glædelig jul, godt nytår og bedste ønsker for 2021!
 
 
Mange hilsner
Industriens Pension
 

Industriens Pension er en del af din overenskomst

Industriens Pension er ejet af parterne fra din overenskomst. Derfor er det også dig som medlem, der får hele overskuddet.
Der er ikke nogen aktionærer, der skal tjene penge på din pensionsordning.

3F logo Dansk Industri logo Dansk Metal logo Dansk El-forbund logo Malerforbundet logo Blik og Rør logo Serviceforbundet logo