Udlejning af boliger

I Industriens Pension investerer vi løbende i danske ejendomme for at skabe det bedst mulige afkast til vores medlemmer. Det betyder, at du har fortrinsret til at leje en bolig eller skrive dig op på venteliste til vores udlejningsejendomme.

Som medlem har du fortrinsret til vores lejeboliger

Når du er medlem i Industriens Pension, har du mulighed for at leje en bolig eller skrive dig op på ventelisten for en række boliger, som vores ejendomsadministrator DEAS administrerer.

Vores udlejningsejendomme

Nedenfor kan du se og læse mere om vores nuværende udlejningsprojekter. Du kan også læse om vores kommende projekter.

Regina, Aarhus
På adresserne Søndergade 53-55, Sønder Alle 9-11 og Amaliegade 20 i Aarhus ligger en klassisk istandsat strøgejendom med 38 nyistandsatte boliger med elevator til alle etager. Mange af boligerne har altan. Boligerne varierer i størrelsen fra 82 til 153 kvm. Til ejendommen er der et hyggeligt og ugeneret gårdmiljø, og i stueniveau er der butikker.
Skejbyen, Aarhus
Lejlighedskomplekset blev opført i 2020 med 159 lejligheder. Boligerne i de to bygninger karré 7 og karré 9 er fra 1 til 4 værelseslejligheder på 49 til 86 kvm. Karré 7 og karré 9 er i forskellige højder og placeret ud mod Skejbyvej. Her er der udsigt til naturskønne omgivelser, aktivitetstorvet og det grønne gårdrum. Til komplekset er der et grønt fælles gårdrum samt parkering på terræn.
Ådalshuset, Åbyhøj Aarhus
Ådalshuset ligger i det nye grønne boligkvarter Åbyen – en naturlig forlængelse af det hyggelige Åbyhøj. Boligerne varierer i størrelser og rumfordelinger. Der er 2 til 4 værelseslejligheder på 52 til 130 kvm. Boligtypen er både lejligheder med altaner og townhouse inspireret lejligheder i 2 plan og med tilhørende forhaver. Til boligkvarteret tilbydes der også parkering i kælderen. 

Kommende boligprojekter

Vi investerer løbende i boligprojekter med fokus på bæredygtighed og grønne omgivelse. Du kan læse mere om vores kommende boligprojekter og se, hvornår ejendommen er klar til udlejning. Vi sørger for at opdatere løbende omkring boligprojekterne.

Har du spørgsmål til vores udlejningsboliger?

Her kan du læse svarene på de de oftest stillede spørgsmål om vores udlejningsboliger.

Industriens Pension er en del af din overenskomst

Industriens Pension er ejet af parterne fra din overenskomst. Derfor er det også dig som medlem, der får hele overskuddet. Der er ikke nogen aktionærer, der skal tjene penge på din pensionsordning.