Udlejning af boliger

I Industriens Pension investerer vi løbende i danske ejendomme for at skabe det bedst mulige afkast til vores medlemmer. Det betyder, at du har fortrinsret til at leje en bolig eller skrive dig op på venteliste til vores udlejningsejendomme.

Som medlem har du fortrinsret til vores lejeboliger

Når du er medlem i Industriens Pension, har du mulighed for at leje en bolig eller skrive dig op på ventelisten for en række boliger, som vores ejendomsadministrator DEAS administrerer.

Vores udlejningsejendomme

Se et stort udvalg af Industriens Pensions udlejningsboliger på Findbolig.nu

Herunder kan du desuden læse mere om nuværende udlejningsprojekter. Du kan også læse om kommende projekter.

Trekløveren, Odense
Trekløveren består af 89 nye attraktive lejligheder i Gartnerbyen i Odense. Boligerne har forskellige størrelser fra cirka 54 m2 til 86 m2 fordelt over to- og treværelseslejligheder. Alle boliger har enten store altaner eller terrasser og indbydende fælles gårdmiljø med blandt andet orangeri. Boligerne er certificeret til bæredygtighedsstandarden DGNB Guld.

Find boligerne på trekloeveren.dk

Regina, Aarhus
På adresserne Søndergade 53-55, Sønder Alle 9-11 og Amaliegade 20 i Aarhus ligger en klassisk istandsat strøgejendom med 38 nyistandsatte boliger med elevator til alle etager med et ugeneret gårdmiljø. Boligerne varierer i størrelsen fra 82 til 153 kvm.

Se ledige boliger på Findbolig.nu
Skejbyen, Aarhus
Lejlighedskomplekset blev opført i 2020 med 159 lejligheder. Boligerne i de to bygninger karré 7 og karré 9 er fra 1 til 4 værelseslejligheder på 49 til 86 kvm. Karré 7 og karré 9 er i forskellige højder og placeret ud mod Skejbyvej. Til komplekset er der et grønt fælles gårdrum samt parkering.

Se ledige boliger på Findbolig.nu
Ådalshuset, Åbyhøj Aarhus
Ådalshuset ligger i det nye grønne boligkvarter Åbyen – en naturlig forlængelse af det hyggelige Åbyhøj. Der er 2 til 4 værelseslejligheder på 52 til 130 kvm. samt townhouse inspireret lejligheder i 2 plan med tilhørende forhaver. Til boligkvarteret tilbydes der også parkering.

Se ledige boliger på Findbolig.nu

Kommende boligprojekter

Vi investerer løbende i boligprojekter med fokus på bæredygtighed og grønne omgivelse. Du kan læse mere om vores kommende boligprojekter og se, hvornår ejendommen er klar til udlejning. Vi sørger for at opdatere løbende omkring boligprojekterne.

Har du spørgsmål til vores udlejningsboliger?

Her kan du læse svarene på de de oftest stillede spørgsmål om vores udlejningsboliger.

Industriens Pension er en del af din overenskomst

Industriens Pension er ejet af parterne fra din overenskomst. Derfor er det også dig som medlem, der får hele overskuddet.
Der er ikke nogen aktionærer, der skal tjene penge på din pensionsordning.

3F logo Dansk Industri logo Dansk Metal logo Dansk El-forbund logo Malerforbundet logo Blik og Rør logo Serviceforbundet logo