Sundhedsordning

Giver dig tryghed i hverdagen og griber dig, hvis du falder og får ar på krop eller sjæl

  • Onlinelæge til hele husstanden
  • Hurtig udredning og behandling
  • Dækker dig døgnet rundt – også i din fritid 

Du kan tjekke på Min side, om du har en sundhedsordning.

Telefon

70 33 20 50
selvbetjening

Omfattende dækning

Sundhedsordningen fra din arbejdsgiver og Industriens Pension giver dig et bredt udvalg af behandlinger og rådgivningsformer hurtigt, nemt og trygt. Derudover har du og hele husstanden fx også en læge ’lige i lommen’, som sidder klar til at hjælpe over video eller email. Og det bedste af det hele? Du er dækket døgnet rundt – også i din fritid.

Hvis du vælger at benytte en behandler uden for behandlingsnetværket hos Dansk Sundhedssikring, skal du være opmærksom på, at du selv skal betale (lægge ud) for behandlingen, og at der er et max på antallet af behandlinger. Dansk Sundhedssikring giver alene refusion for de overenskomstaftale ydelser for behandleren (ydernummer satsen), som du får refunderet, når du uploader regningen til Dansk Sundhedssikring efterfølgende.

Industriens Pension er en del af din overenskomst

Industriens Pension er ejet af parterne fra din overenskomst. Derfor er det også dig som medlem, der får hele overskuddet.
Der er ikke nogen aktionærer, der skal tjene penge på din pensionsordning.

3F logo Dansk Industri logo Dansk Metal logo Dansk El-forbund logo Malerforbundet logo Blik og Rør logo Serviceforbundet logo