Log på som medlem Log på som virksomhed

Hvem er vi?

Industriens Pension er pensionsselskab for timelønnede i industrien og fødevareindustrien.

Et af landets største

Med over 400.000 medlemmer og cirka 8.000 virksomheder, der indbetaler til pensionsordningen, er Industriens Pension et af Danmarks største pensionsselskaber.

Bestyrelsen for Industriens Pension består af repræsentanter fra overenskomstparterne og uafhængige eksperter.

I dag har selskabet cirka 200 medarbejdere. Selskabet er beliggende centralt i København.

Industriens Pension er en koncern med et holdingselskab, IndustriPension Holding A/S og to datterselskaber, Industriens Pensionsforsikring A/S og Industriens Pensions Service A/S.

Se nøgletal  

medlem

Blandt de bedste

Industriens Pension har gennem de seneste 10 år opnået et gennemsnitligt årligt afkast på 8,1 % for den samlede portefølje på tværs af alle aldersgrupper. Det placerer os helt i toppen blandt landets pensionsselskaber.

Administrationsomkostningerne er blandt landets laveste. I 2021 betaler hvert medlem 24 kr. om måneden for administration af deres pensionsordning.

Undersøgelser fra bl.a. konsulenthuset Loyalty Group viser, at Industriens Pension er blandt de pensionsselskaber, der har de absolut mest tilfredse og loyale kunder.

Industriens Pension er blevet kåret som Årets Arbejdsmarkedspensionsselskab 2019 af FinansWatch og revisions- og konsulentvirksomheden EY. Det er anden gang på tre år, at Industriens Pension har modtaget prisen.