Hvem er vi?

Industriens Pension er pensionsselskab for timelønnede i industrien og fødevareindustrien.

Et af landets største

Med cirka 400.000 medlemmer og cirka 8.000 virksomheder, der indbetaler til pensionsordningen, er Industriens Pension et af Danmarks største pensionsselskaber.

Bestyrelsen for Industriens Pension består af repræsentanter fra overenskomstparterne og uafhængige eksperter.

I dag har selskabet cirka 200 medarbejdere. Selskabet er beliggende centralt i København.

Industriens Pension er en koncern med et holdingselskab, IndustriPension Holding A/S og to datterselskaber, Industriens Pensionsforsikring A/S og Industriens Pensions Service A/S.

Se nøgletal  

medlem

Blandt de bedste

Industriens Pension har gennem de seneste 10 år opnået et gennemsnitligt årligt afkast på 8,9 %. Det placerer os helt i toppen blandt landets pensionsselskaber.

Administrationsomkostningerne er blandt landets laveste. Hvert medlem betaler i 2019 22 kr. om måneden for administration af deres pensionsordning.

Konsulenthuset Loyalty Group har de seneste to år kåret Industriens Pension til det pensionsselskab, der har de mest tilfredse og loyale kunder.

I 2018 har FinansWatch og analyseinstituttet Wilke kåret Industriens Pension til Årets Digitale Finansvirksomhed. Kåringen er baseret på vurderinger fra mere end 3.000 kunder og ekspertvurderinger af de største danske pensionsselskabers digitale løsninger.