Skab tryghed på arbejdspladsen

Mange timelønnede i Industrien og Fødevareindustrien ved ikke, at deres overenskomst giver dem en af Danmarks bedste pensionsordninger. At de har et sikkerhedsnet i hverdagen. Derfor har vi lavet denne side til dig. Den er et værktøj til tillidsrepræsentanter, så du let kan minde dine kollegaer om jeres pensions fordele.
Tak for din indsats.

3 ting der er rare at vide om jeres pension


Du får hjælp, hvis du bliver syg

Som medlem kan du og din familie få økonomisk hjælp, hvis du bliver kritisk syg eller bliver nødt til at holde op med at arbejde før pensionsalderen.

Din pension er en ret, der er kæmpet for

Din pension hos Industriens Pension er en del af din overenskomst. Den er et sikkerhedsnet, som din fagforening har kæmpet for, at du skal have.

Vi passer på dine penge

Vi ved, at du har arbejdet hårdt for dem. Derfor passer vi på dem, som var det vores egne og investerer dem fornuftigt, så du kan få mange flere penge tilbage, end du har betalt.

Industriens Pension er en del af din overenskomst

Industriens Pension er ejet af parterne fra din overenskomst. Derfor er det også dig som medlem, der får hele overskuddet.
Der er ikke nogen aktionærer, der skal tjene penge på din pensionsordning.

3F logo Dansk Industri logo Dansk Metal logo Dansk El-forbund logo Malerforbundet logo Blik og Rør logo Serviceforbundet logo