Få en karriere i balance


Skaber du pladsen til det hele menneske, baner du vejen for de bedste resultater. Derfor er det også vigtigt, at du kan prioritere din fritid, familie og venner – og at du går glad til og fra arbejde. Hos Industriens Pension prioriterer vi den sunde balance.

Vi er omkring 230 IP'ere, der mandag til fredag står op og går på arbejde for at sikre en økonomisk tryg alderdom for de 440.000 industrimedarbejdere, der er med til at udgøre rygraden i den danske økonomi og dermed også finansieringen af vores velfærdssamfund. Skal vi lykkes med det, har vi behov for de rareste kolleger med de skarpeste hjerner.

Og når først vi har dem inde i folden, kan vi ikke være andet bekendt end at tilbyde en grobund, hvor de kan spire og sprudle både personligt og fagligt. Vi tror på, at man som IP’er kan opbygge en god, meningsfuld og balanceret karriere, hvor man ikke behøver at ofre de vigtigste ting i livet. I Industriens Pension fokuserer vi derfor på, at du som kollega trives her både fysisk og mentalt, så du kan balancere karriere, fritid, familie og venner.  

Så selvom jobbet en sjælden gang kan kræve en ekstraordinær indsats, behøver du ikke at aflyse aftenaftaler i tide og utide eller være tilgængelig udenfor normal arbejdstid. Hos os vil du opleve en leder og en samlet ledelse, der har forståelse for dine behov, og som anerkender og respekterer dig som menneske – og værdsætter dine inputs og din arbejdsindsats. Samtidig har din leder din ryg og bakker op om din personlige og faglige udvikling.

Vi kunne også bare have sparet på blækket og sagt: Hos Industriens Pension får du en karriere i balance
 

Uopfordret ansøgning

Hvis du ikke finder drømmestillingen her på siden, kan du sende os en uopfordret ansøgning. Du har altid mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.
Søg uopfordret

Besked om nye job

Ønsker du at blive informeret, når der dukker nye jobmuligheder op i Industriens Pension?
Registrér dig her

Ansøger log ind

Har du tidligere registreret dine oplysninger, kan du logge ind her og opdatere oplysningerne.
Log ind

Industriens Pension er en del af din overenskomst

Industriens Pension er ejet af parterne fra din overenskomst. Derfor er det også dig som medlem, der får hele overskuddet.
Der er ikke nogen aktionærer, der skal tjene penge på din pensionsordning.

3F logo Dansk Industri logo Dansk Metal logo Dansk El-forbund logo Malerforbundet logo Blik og Rør logo Serviceforbundet logo