Ledige StillingerI rekrutteringsprocessen anvender vi et elektronisk rekrutteringssystem. Her kan du søge på vores ledige stillinger eller indsende en uopfordret ansøgning via en enkel registrering. Dine oplysninger og dit CV bliver gemt i vores database, så længe du har givet din accept af dette og anvendes, når vi rekrutterer nye medarbejdere. Klik på den stilling, du ønsker at søge. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Uopfordret ansøgning

Hvis du ikke finder en passende stilling opslået på vores webside, kan du sende en uopfordret ansøgning. Du har altid mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.
Søg uopfordret

Besked om nye job

Ønsker du at blive informeret, når der dukker jobmuligheder op i Industriens Pension. ?
Registrér dig her

Ansøger log ind

Hvis du tidligere har registreret og godkendt opbevaring af dine oplysninger i vores virksomhed, kan du logge ind her og opdatere oplysningerne.
Log ind

Industriens Pension er en del af din overenskomst

Industriens Pension er ejet af parterne fra din overenskomst. Derfor er det også dig som medlem, der får hele overskuddet.
Der er ikke nogen aktionærer, der skal tjene penge på din pensionsordning.

3F logo Dansk Industri logo Dansk Metal logo Dansk El-forbund logo Malerforbundet logo Blik og Rør logo Serviceforbundet logo