Opsparing til tre pensioner

Dine penge bliver typisk sat ind på tre forskellige typer pension:

  1. Din aldersopsparing er en sum penge, du selv vælger, hvordan du vil have udbetalt. Du kan få den udbetalt i en eller flere portioner, som ratepension eller livslang pension, og den bliver ikke modregnet i din folkepension. 
  2. Din ratepension udbetales hver måned i 15 år. Du kan selv ændre denne periode, hvis du foretrækker en kortere eller længere udbetalingsperiode. Du får fradrag i din skattepligtige indkomst for indbetalinger til ratepension, og du bliver først beskattet, når pensionen udbetales. 
  3. Livslang pension – et fast beløb hver måned resten af livet.

Du kan altid følge med i indbetalinger, opsparing og forventet pension.

Telefon

70 33 70 70
Selvbetjening

Du sparer op til en tryg alderdom

Din opsparing giver dig et supplement til de penge, du får udbetalt i folkepension og ATP. Det kan være med til at give dig en tryg alderdom, hvor der stadig er råd til gode oplevelser med familie og venner. Du kan altid følge med i din opsparing og forventede pension på Min side.

Herunder kan du læse mere om de tre opsparingstyper, og andre forhold, der er relevante, når du har en pensionsopsparing hos Industriens Pension.

Vi bruger videoer på vores hjemmeside. Hvis du vil se dem, er du nødt til at tillade alle cookies.

infofilm Dekoration

Din opsparing i Industriens Pension

Industriens Pension er en del af din overenskomst

Industriens Pension er ejet af parterne fra din overenskomst. Derfor er det også dig som medlem, der får hele overskuddet.
Der er ikke nogen aktionærer, der skal tjene penge på din pensionsordning.

3F logo Dansk Industri logo Dansk Metal logo Dansk El-forbund logo Malerforbundet logo Blik og Rør logo Serviceforbundet logo