Tjek, om du sparer nok op

Som medlem i Industriens Pension kan du let tjekke, hvordan din økonomi bliver som pensionist.
Med Industriens Pensions online værktøj ’pensionstjek’ er det let at tjekke, om du vil få nok at leve for som pensionist. 

Hvad koster det at leve som pensionist, hvor meget kan du forvente at få udbetalt, og hvordan med modregning og pensionsalder? Pensionspuslespillet er svært at lægge. På industrienspension.dk er der hjælp at hente med et pensionstjek – et online værktøj, som viser dine forventede udbetalinger fra Industriens Pension, andre pensionsselskaber, det offentlige og samtidig giver en indikation af, om du sparer nok op. 
 
”I Medlemsservice får vi spørgsmålet igen og igen – sparer jeg nok op? Vores online pensionstjek har svaret, og det tager udgangspunkt i din økonomi i dag. Vi har gjort det så enkelt som muligt selv at tage pensionstjekket, men alle er selvfølgelig også velkomne til at ringe til os, så tager vi pensionstjekket sammen,” siger Maria Edelmark Schioldann, chef for Medlemsservice i Industriens Pension. 
 

Rød, gul eller grøn 

Pensionstjekket viser med en rød, gul eller grøn farve, om du får nok at leve for som pensionist. Er din opsparing i rød eller gul, får du en anbefaling til, hvad du kan gøre for at få mere pension. Det kan fx være et råd om at indbetale mere eller vente med at gå på pension. 
 
Læs mere om pensionstjekket eller log ind på Min side og start pensionstjek.