Industriens Pension får ny kommunikationschef

Morten Westergaard Sommerfeldt, der indtil for nylig har været CEO og partner i Mybanker.dk, bliver ny kommunikationschef i Industriens Pension. Han afløser Jens Almegaard, der efter 11 år i Industriens Pension har valgt at blive selvstændig rådgiver.
Morten Westergaard Sommerfeldt bliver 1. september 2018 kommunikationschef i Industriens Pension. Foto: MybankerMorten Westergaard Sommerfeldt bliver 1. september 2018 kommunikationschef i Industriens Pension. Foto: Mybanker


Morten Westergaard Sommerfeldt, 43 år, overtager stillingen som kommunikationschef i Industriens Pension den 1. september. Han kommer dermed til at stå i spidsen for selskabets strategiske kommunikationsindsats på tværs af en lang række platforme, og han får en nøglerolle i arbejdet med at fastholde og udbygge selskabets høje tilfredshed blandt medlemmerne.

Morten Westergaard Sommerfeldt har de seneste 12 år været med til at opbygge den finansielle prisportal Mybanker fra 3 til 45 ansatte. Før det var han økonom i Forbrugerrådet, hvor han bl.a. var talsperson på det finansielle område.

”Morten kommer med solid ledelseserfaring og rigtig gode resultater inden for forretningsudvikling og kommunikation. Jeg er overbevist om, at han succesfuldt vil kunne videreføre vores kommunikationsarbejde og bidrage til at give vores kundetilfredshed endnu et løft,” siger forsikringsdirektør i Industriens Pension, Joan Alsing.

Stillingen er blevet ledig, da nuværende kommunikationschef Jens Almegaard har valgt at stoppe den 1. september. Han ønsker i stedet at arbejde som selvstændig rådgiver og skrive en bog om kundekommunikation i den finansielle sektor. 

”Jeg vil gerne takke Jens for en fremragende indsats gennem mange år. Han har gennem årene været med til at løfte kendskabet til pensionsordningen markant, og han har en betydelig del af æren for, at Industriens Pension to år i træk er blevet kåret som pensionsselskabet med de mest tilfredse kunder,” siger Joan Alsing.

Hun henviser til, at konsulenthuset Loyalty Groups store årlige brancheundersøgelse to år i træk har vist, at Industriens Pension har branchens mest tilfredse kunder.