Få overblik og flere penge, når du samler pensionen

Har du flere pensionsopsparinger? Så kan det være en fordel at samle dem ét sted. Du får bedre overblik og undgår at betale for at få din pension administreret flere steder.

I et aktivt og omskifteligt arbejdsliv kan pensionsopsparingen hurtigt blive fordelt på flere pensionsselskaber, og har du samtidig en eller flere private pensionsopsparinger i spil, kan det være svært at bevare overblikket. Derfor kan det være en fordel at samle opsparingen ét sted. Du får meget nemmere ved at holde øje med, hvor meget din pension vokser, og ikke mindst kan du spare omkostninger til administration.

I Industriens Pension ligger den årlige udgift til administration kun på 192 kr. om året. I de dyreste selskaber løber udgifterne op til over 1.000 kr. om året.

I Industriens Pension opkræver vi 192 kr. til administration i 2016, mens de dyreste selskaber opkræver over 1000 kr. Hvis du kan spare ca. 800 kr. om året over et helt arbejdsliv, viser vores prognose, at der ville kunne stå op til ca. 100.000 kr. mere på din pensionsopsparing, når du fylder 67 år.

Vigtigt forarbejde

Det er hurtigt, nemt og gratis at overføre din pension til Industriens Pension, men der er nogle forhold, du skal være opmærksom på. Det gælder fx dine forsikringer. Det er nemlig kun pensionsopsparingen, du overfører, ikke forsikringsdelen. Som regel er det kun en fordel, fordi du så undgår at være dobbeltforsikret. Men det kan jo være, at der er forsikringer i den gamle ordning, som ikke går igen i den nye, og som du ikke vil undvære.

Læs mere om, hvad du skal være opmærksom på, eller ring til os i Medlemsservice på telefon 70 33 70 70 for at få rådgivning.