Ny investeringsdirektør

Karsten Kjellerup Kjeldsen bliver ny investeringsdirektør i Industriens Pension.

Industriens Pension har ansat Karsten Kjellerup Kjeldsen som ny investeringsdirektør. Han får det overordnede ansvar for hele investeringsområdet i et af DanmarksKarsten Kjellerup Kjeldsen største arbejdsmarkedspensionsselskaber, der forvalter godt 140 mia. kr. for ca. 400.000 medlemmer. Karsten Kjellerup Kjeldsen kommer fra en stilling som Head of Liability Driven Investments/Head of Advisory and Trading i Nordea Life & Pensions.

”Vi er glade for, at Karsten har sagt ja til at stå i spidsen for investeringsledelsen i Industriens Pension. Med ansættelsen af ham har vi organisationen på plads til at fortsætte vores succesfulde investeringsstrategi og håndtere den voksende kompleksitet på investeringsområdet”, siger Laila Mortensen, adm. direktør i Industriens Pension.

Den 1. december 2015 organiserede Industriens Pension investeringsområdet i tre enheder: Noterede investeringer, Unoterede investeringer og Investeringsrisiko.

Jan Østergaard har ansvaret for de unoterede investeringer, Jacob Berring har ansvaret for Investeringsrisiko, og vi opruster yderligere med en ny chef til de noterede investeringer.

Karsten Kjellerup Kjeldsen har første arbejdsdag i Industriens Pension den 1. april 2016.