Bliv syg uden at økonomien segner

Nye forbedringer af forsikringen ved visse kritiske sygdomme

Joan AlsingForsikringen ved kritisk sygdom er blevet forbedret flere gange de seneste år. Nye kritiske sygdomme er føjet til, og der er nu mulighed for at få udbetaling mere end en gang, hvis et medlem får en ny kritisk diagnose.

Èn ud af fire bliver ramt af kritisk sygdom i løbet af deres arbejdsliv, viser statistikker fra Industriens Pension. Derfor er pensionsordningens forsikring ved visse kritiske sygdomme et rigtig godt sikkerhedsnet, så en eventuel sygdomsperiode ikke også får alvorlige konsekvenser for økonomien.

”At få en kritisk sygdom kan i sig selv give anledning til mange bekymringer. I Industriens Pension synes vi ikke, at situationen også skal give anledning til økonomisk usikkerhed. Derfor ønsker vi, at vores medlemmer er godt dækket, hvis de bliver ramt af en række kritiske sygdomme”, siger Joan Alsing, forsikringsdirektør i Industriens Pension.

Mulighed for flere udbetalinger

I 2015 blev forsikringen forbedret, så medlemmer, der flere gange rammes af kritisk sygdom, kan få det skattefrie engangsbeløb på 100.000 kr. udbetalt mere end én gang. Betingelsen er dog, at man skal være ramt af en helt ny kritisk sygdom, og at der er gået mindst 6 måneder siden sidste udbetaling.