Søndag d. 26. oktober er pensionsdag

Søndag den 26. oktober holder vi telefonerne åbne, fordi det er Pensionsdag. Du kan ringe mellem kl. 10 og 15 og få svar på spørgsmål om din pension.

Søndag den 26. oktober 2014 er udnævnt til Pensionsdag, fordi vi får en ekstra time forærende, når vi skifter fra sommertid til vintertid. Det giver os mulighed for at gøre noget af det, vi ellers aldrig synes, vi har tid til – eksempelvis at tjekke vores pensionsordning.

Ved du for eksempel …

  • Hvor meget du har sparet op?
  • Hvor mange penge, du får, når du går på pension?
  • Hvordan du er forsikret?

"I Industriens Pension tager vi gerne lidt utraditionelle metoder i brug for at få danskerne til at involvere sig i, hvad de skal leve af, når de bliver gamle. Rigtig mange synes, at pension er indviklet. Med Pensionsdagen ønsker vi blandt andet at fortælle vores medlemmer, at det faktisk ikke er så svært eller tidskrævende at få styr på sin pensionsopsparing, som mange går og tror,” siger administrerende direktør, Laila Mortensen. 

Hun tilføjer, at Pensionsdagen også vil blive brugt til at byde nye medlemmer velkommen. 

”Vi har gennem længere tid ringet direkte til alle nye medlemmer og tilbudt dem en snak om deres pensionsordning, hvad den indeholder, og hvordan de selv kan få indflydelse på den. Det gør vi også søndag den 26., da vi synes, det er en oplagt dag til formålet.”

Så nemt er det:

  1. Du kan enten gå ind på industrienspension.dk fra din telefon, tablet eller computer og logge på ’Min side’ – så kan du se det hele.
  2. Eller du kan ringe til vores Kundeservice på 70 33 70 70, som ekstraordinært holder åbent mellem 10 og 15 på Pensionsdagen for at svare på spørgsmål om din pension.
Det tager højst 10 minutter, så du kan sagtens nå at tage havemøblerne ind, rydde op i kælderen eller bage en kage - bagefter. 

Mere om Pensionsdagen

Det er ATP, der har taget initiativ til Pensionsdagen, som afholdes for første gang. Planen er, at det skal være en tilbagevendende begivenhed, som fremover vil blive afholdt hvert år den sidste søndag i oktober, hvor vi skifter til vintertid. Formålet med Pensionsdagen er at sætte fokus på pension, fordi pension sjældent er det første, danskerne tænker på, når de vågner om morgenen. 

ATP har undersøgt danskernes forhold til deres pension og fundet ud af, at:
  • Vi i gennemsnit bruger 1,7 timer om året på pension.
  • 73 procent bruger mellem 0 og 2 timer om året på pension.