Industriens Pension har igen i år branchens mest tilfredse pensionskunder

For andet år i træk lander Industriens Pension på førstepladsen i analysehuset EPSI Rating Danmark årlige tilfredshedsundersøgelse blandt danske pensionsopsparere.

Industriens Pension lander igen i år helt i top, når det gælder danske pensionskunders tilfredshed med deres pensionsselskab. Det viser en ny undersøgelse fra analysehuset EPSI Rating Danmark.

Undersøgelsen viser, at Industriens Pensions tilfredshedsscore i år er landet på 70,6 point, mens branchens samlede gennemsnit ligger på 65,4 point. Det rækker til en førsteplads i undersøgelsen for andet år i træk.

”Medlemmernes tilfredshed med pensionsordningen er afgørende for os, og derfor er vi også rigtig glade for den fornemme placering. Jeg ser det som en anerkendelse af højt kompetente og engagerede ansatte i hele huset. Der er en rigtig god bevidsthed om, at vi altid skal have medlemmernes behov for øje for at leve op til tilliden. Vi tager bestemt intet for givet,” siger adm. direktør i Industriens Pension, Laila Mortensen.

Førsteplads i flere målinger
Den nye måling kommer efter, at Industriens Pension også to gange i træk er blevet kåret som selskabet med pensionsbranchens bedste omdømme i den årlige imageundersøgelse ’Finansimage’, der udarbejdes af FinansWatch og Wilke. Industriens Pension vandt således både ’Finansimage 2022’ og ’Finansimage 2023’, der begge år blev uddelt i november.

Den nye undersøgelse fra EPSI Rating Danmark er baseret på lidt over 2.000 interviews med danskere med et kundeforhold til et pensionsselskab. Interviewene er gennemført i april 2024.