Industriens Pension topper ny tilfredshedsmåling i pensionsbranchen

Industriens Pension har pensionsbranchens mest tilfredse kunder, viser ny brancheundersøgelse fra EPSI Rating Danmark. Dermed ligger Industriens Pension helt i top i tre af de brede årlige tilfredsmålinger i branchen.

Medlemmernes tilfredshed med Industriens Pension er steget det seneste år, og Industriens Pension ligger helt i top, når det gælder kundetilfredshed i pensionsbranchen. Det viser en ny undersøgelse fra analysehuset EPSI Rating Danmark.

Undersøgelsen viser, at Industriens Pensions tilfredshedsscore er landet på 72,8 point, mens branchens samlede gennemsnit ligger på 65,5 point. Samtidig er Industriens Pensions score røget i vejret med næsten et indekspoint i løbet af et dramatisk år, hvor de finansielle markeder har oplevet både op- og nedture.

”Høj tilfredshed fra medlemmerne er afgørende for os, og derfor er vi også rigtig glade for den fine bedømmelse. Jeg tror, at det skyldes mange års målrettede indsatser på tværs af afdelinger og et stort engagement i hele huset. Vi har også fokus på at blive ved med at forny os og optimere ordningen, når det giver mening og skaber værdi for medlemmerne,” siger adm. direktør i Industriens Pension, Laila Mortensen.

Topper tre brede tilfredsmålinger
Den nye undersøgelse kommer i kølvandet på lignende topplaceringer i flere af de øvrige tilfredsheds- og imageundersøgelser i branchen. Industriens Pension indtog således også – for andet år i træk - førstepladsen i den årlige loyalitets- og tilfredshedsundersøgelse blandt danske pensionsopsparere fra konsulenthuset Loyalty Group, der blev offentliggjort i januar i år (”BrancheIndex Pension”).

Samtidig blev Industriens Pension i november sidste år kåret som selskabet med pensionsbranchens bedste omdømme i 2022 af FinansWatch og analysevirksomheden Wilke (”Finansimage 2022”). Det betyder, at Industriens Pension nu topper tre af de store årlige branchemålinger af image og generel tilfredshed med ordningerne.

Den nye undersøgelse fra EPSI Rating Danmark er baseret på 1732 interviews med danskere med et kundeforhold til et pensionsselskab. Interviewene er gennemført i perioden 14. april til 25. maj 2023.

Fakta: Prisregn til Industriens Pension
Industriens Pension har det seneste år vundet en lang række markante priser – ud over kåringerne fra EPSI Rating Danmark, Loyalty Group og FinansWatch/Wilke, der er omtalt ovenfor. Siden forrige sommer har Industriens Pension bl.a. vundet følgende priser:
  • Industriens Pension vandt i maj 2023 prisen som Årets Arbejdsmarkedspensionsselskab, der uddeles af FinansWatch og EY på baggrund af selskabernes nøgletal.
  • I slutningen af 2022 vandt Industriens Pension flere investeringspriser ved den internationale prisuddeling IPE Conference & Awards, herunder prisen for bedste europæiske arbejdsmarkedspensionsselskab 2022 (”Multi-Employer Pension Fund”). 
  • Industriens Pension vandt i november sidste år både hovedprisen for den bedste samlede kundeservice samt prisen for bedste serviceorganisation ved Kundeserviceaward 2022.
  • I oktober sidste år modtog Industriens Pension prisen som ’årets digitale pensionsselskab’ – i øvrigt for andet år i træk. Derudover vandt selskabet også prisen for bedste digitale kundeløsninger. 
  • I september 2022 blev Industriens Pension kåret som årets globale investor i infrastruktur af organisationen Investment & Pensions Europe.