Industriens Pension klar med nye attraktive boliger centralt i Odense

Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech.



Industriens Pensions nye boligprojekt med 89 nye attraktive boliger i Gartnerbyen i Odense er nu færdigt og klar til at tage imod nye beboere. 

Tre nye punkthuse med 89 attraktive boliger i bydelen Gartnerbyen i Odense står nu klar til at tage imod nye beboere. Boligprojektet ’Trekløveren’, der er ejet af Industriens Pension og er en del af Gartnerbyen, er nemlig færdigbygget, og de første beboere er netop rykket ind i byggeriet centralt i Odense.

Det netop færdigbyggede boligprojekt er et af de sidste projekter i Gartnerbyen, der med i alt omkring 2.000 boliger i en årrække har været det største igangværende byudviklingsområde i det centrale Odense. Området ligger ca. to kilometer vest for Odense centrum.

God beliggenhed med grønne åndehuller
Det er Industriens Pension og entreprenørvirksomheden Skjøde, der står bag de 89 nye boliger, som er indrettet med lyse materialer og har rummelige terrasser og altaner. Der er etableret grønne gårdmiljøer mellem punkthusene, og Gartnerbyen er som helhed karakteriseret ved grønne åndehuller og en kombination af erhverv og boliger. 

”Vi er glade for at kunne bidrage positivt til den sidste del af Gartnerbyen, der er blevet et attraktivt nyt byområde med blandede boligformer og god beliggenhed. Området er karakteriseret ved mange grønne åndehuller, god infrastruktur og kort afstand til centrum. Vi har oplevet en god interesse for at leje boligerne, og vi er blevet bekræftet i de positive forventninger, som vi har haft til hele området,” siger ejendomschef i Industriens Pension, Søren Tang Kristensen.

Certificeret til DGNB Guld
Industriens Pensions projekt har fået navnet ’Trekløveren’, og det består af tre punkthuse, der symboliserer hver deres blad i trekløveren. Ejendommene bliver certificeret til DGNB Guld, der betyder, at byggeriet skal leve op til høje krav for bl.a. miljømæssig bæredygtighed.

Entreprenørvirksomheden Skjøde har været totalentreprenør på det nye byggeri, mens ejendomsmæglervirksomheden EDC Erhverv Poul Erik Bech står for udlejning af boligerne. 

Industriens Pension er ejer af de 89 nye boliger og har investeret et trecifret millionbeløb i boligprojektet.

Fakta: Gartnerbyen og Trekløveren
  • Industriens Pension har investeret et trecifret millionbeløb i boligprojektet Trekløveren, der består af tre punkthuse med 89 boliger centralt i Odense.
  • De første beboere i Trekløveren er rykket ind i september 2023.
  • De nye boliger forventes bæredygtighedscertificeret med DGNB Guld.
  • Trekløveren er en del af det nye store byområde Gartnerbyen, der er en ny stor bydel i Odense.
  • Gartnerbyen ligger 2 km vest for Odense centrum på en grund, hvor blomstergrossisten GASA tidligere har handlet med blomster og planter.
  • Gartnerbyen kommer i alt til at bestå af ca. 1.950 ejer- og lejeboliger til unge, familier og ældre med tilhørende grønne områder og et butikstorv.
  • Arkitekt: Arkitema Architects
  • Bygherrerådgiver: Kuben Management