Industriens Pension har pensionsbranchens mest tilfredse pensionskunder

For andet år i træk sætter Industriens Pension sig på førstepladsen i konsulenthuset Loyalty Groups store årlige loyalitets- og tilfredshedsundersøgelse blandt danske pensionsopsparere.

Industriens Pension er branchens mest attraktive pensionsselskab og har de mest loyale pensionskunder. Samtidig har intet andet pensionsselskab en lige så stor andel medlemmer, der vil anbefale deres pensionsselskab til andre.

Det viser årets store brancheundersøgelse fra konsulenthuset Loyalty Group, ”BrancheIndex Pension 2022”, der netop er blevet offentliggjort. Undersøgelsen udarbejdes på baggrund af 4.400 interviews med danske pensionskunder. 

”Det er et resultat, som vi er rigtig stolte af. Jeg ser det som et resultat af en dedikeret indsats fra de dygtige og engagerede medarbejdere i hele organisationen, som yder super kompetent rådgivning i vores medlems- & virksomhedsservice, udvikler velfungerende digitale løsninger, laver målrettet kommunikation via mange platforme og udvikler vores målrettede produkttilbud. Derudover har gode langsigtede afkast helt sikkert også stor betydning for resultatet,” siger adm. direktør i Industriens Pension, Laila Mortensen.

Gik frem i årets undersøgelse

Industriens Pensions score er landet på 70 point i den nye undersøgelse, mens branchens samlede gennemsnit ligger på 58 point. Undersøgelsen er bl.a. baseret på danske pensionskunders tilfredshed med deres primære pensionsselskab samt deres vurdering af, hvor attraktivt deres pensionsselskab er i forhold til andre pensionsselskaber.

Industriens Pension landede derudover også øverst i den såkaldte ’Net Promoter Score’, der handler om, hvorvidt pensionsopsparerne vil anbefale deres primære selskab til familie, venner og bekendte.

Priser for omdømme og bedste kundeservice
Den nye undersøgelse kommer i kølvandet på en stribe markante priser til Industriens Pension i sidste del af 2022. I november blev Industriens Pension bl.a. kåret som selskabet med pensionsbranchens bedste omdømme i 2022 af FinansWatch og analysevirksomheden Wilke (”Finansimage 2022”).

Industriens Pension vandt i efteråret 2022 ligeledes hovedprisen ved Kundeserviceaward for den bedste samlede kundeservice på tværs af alle brancher. Derudover vandt selskabet for andet år i træk prisen som ’årets digitale pensionsselskab’, der bliver uddelt af FinansWatch og Wilke. 

I slutningen af 2022 vandt Industriens Pension desuden en række priser ved den internationale prisuddeling IPE Conference & Awards, herunder prisen for bedste europæiske arbejdsmarkedspensionsselskab 2022 (”Multi-Employer Pension Fund”).