Ny stor brancheundersøgelse: Industriens Pension har branchens mest loyale pensionskunder

Industriens Pension indtager førstepladsen i konsulenthuset Loyalty Groups store årlige loyalitets- og tilfredshedsundersøgelse blandt danske pensionsopsparere.

Industriens Pension er branchens mest attraktive pensionsselskab og har de mest loyale pensionskunder. Det viser årets store brancheundersøgelse fra konsulenthuset Loyalty Group, ”BrancheIndex Pension 2021”, der udarbejdes på baggrund af 4.400 interviews med danske pensionskunder og netop er blevet offentliggjort.

Industriens Pensions score er steget fra 67 point i 2020-undersøgelsen til 69 point i den nye undersøgelse. Branchens samlede gennemsnit ligger i år på 57. 

Undersøgelsen bygger bl.a. på danske pensionskunders tilfredshed med deres primære pensionsselskab samt deres vurdering af, hvor attraktivt deres pensionsselskab er i forhold til andre pensionsselskaber.

”Jeg tror, at resultatet skyldes en kombination af bl.a. mange års solide afkast, en god rådgivning fra vores medlemsservice og en klar og målrettet indretning af pensionsordningen med relevante produkter og services. Placeringen er kun mulig via en dedikeret tværgående indsats fra mange dygtige ansatte – lige fra it-udviklere til kunderådgivere, der hver dag yder rådgivning i topklasse,” siger adm. direktør i Industriens Pension, Laila Mortensen.

Vandt priser for bedste kundeservice

Den nye måling kommer i kølvandet på, at Industriens Pension i efteråret vandt flere priser for god kundeservice. Ved prisuddelingen Kundeservice Award 2021 vandt Industriens Pension således både prisen for den bedste kundeservice over telefonen og prisen for bedste kundeserviceorganisation, der bl.a. dækker over veldefinerede strategier og processer for god service.
 
Samtidig har de seneste sammenligninger af danske pensionsselskabers afkast vist, at Industriens Pension har leveret branchens højeste afkast både i 2021 og set over en syvårig periode for de fleste aldersgrupper.

Laila Mortensen understreger, at det fortsat er vigtigt, at man i alle afdelinger hele tiden ser på, hvordan man kan udvikle og forbedre pensionsordningen.

”Vi er meget bevidste om, at vi fortsat skal levere varen på alle områder for at leve op til tilliden,” siger hun.