Industriens Pension kåret som bedste europæiske arbejdsmarkedspensionsselskab

Industriens Pension blev med tre priser en af de helt store vindere ved pensionsbranchens svar på Hollywoods Oscar-uddeling, IPE Conference & Awards 2022.





Bedste europæiske arbejdsmarkedspensionsselskab (”Multi-Employer Pension Fund”) og bedste danske pensionsselskab (”Country Award”). Det er nogle af de priser, som Industriens Pension netop har modtaget ved den store europæiske prisuddeling for pensionsbranchen, IPE Conference and Awards 2022.

Priserne er netop blevet uddelt af en række eksperter og organisationen IPE (Investment & Pensions Europe), der hvert år samler institutionelle investorer fra hele Europa til uddelingen af en række priser til europæiske pensionsselskaber ved IPE Conference and Awards.

”Industriens Pension har en meget succesfuld strategi for unoterede aktiver, der har bidraget til imponerende afkast. Det er eksemplarisk for Europas pensionssektor,” lød det i en skriftlig kommentar fra dommerpanelet ved IPE’s kåring.

Anerkendelse af unoterede investeringer

Industriens Pension blev en af uddelingens store vindere med prisen for både det bedste europæiske arbejdsmarkedspensionsselskab, det bedste danske pensionsselskab og bedste investor i kategorien ”Alternatives” (unoterede investeringer i virksomheder, infrastruktur, ejendomme mv.).

Prisen for bedste europæiske arbejdsmarkedspensionsselskab er en bred kategori, hvor dommerne bl.a. lægger stor vægt på både sammensætningen af investeringer, risikostyring og diversifikation. 

”Det er nogle priser, som vi er virkelig glade for og stolte over. Priserne anerkender vores løbende arbejde med at skabe rigtig gode langsigtede resultater via bl.a. vores investeringer i unoterede aktiver og vores sammensætning af porteføljen. Vi er dog også bevidste om, at priserne forpligter, og at vi hele tiden skal forny os og optimere porteføljen for fortsat at kunne levere attraktive resultater,” siger adm. direktør i Industriens Pension, Laila Mortensen.

IPE Conference & Awards bliver ofte beskrevet som pensionsbranchens svar på Oscar-uddelingen. Gennem årene har Industriens Pension vundet en lang række af IPE’s hovedpriser, herunder fire gange tidligere prisen som Danmarks bedste pensionsselskab og yderligere fire gange tidligere prisen som Europas bedste arbejdsmarkedspensionsselskab.