Finansimage 2022: Industriens Pension har pensionsbranchens bedste image

Industriens Pension har pensionsbranchens bedste image. Det viser en ny stor undersøgelse fra FinansWatch og analysevirksomheden Wilke baseret på svar fra over 3.000 danskere.

Branchens bedste omdømme og den bedste service. Det er de skudsmål, som danskerne giver Industriens Pension i den store årlige imageundersøgelse ’Finansimage 2022’, der udarbejdes af FinansWatch og Wilke.

Den nye undersøgelse afdækker både tilfredsheden med selskabet generelt og på ni udvalgte parametre. Industriens Pension ligger helt i top i kategorien ’god service’, og selskabet ligger ligeledes godt i de øvrige kategorier, der bl.a. omfatter god rådgivning, troværdighed, kommunikation, priser og produktudvikling. 

”Det er et resultat, som vi er rigtig glade for og stolte over. Jeg tror, at bedømmelsen skyldes en kombination af mange forhold. Det handler formentlig om både god rådgivning fra vores medlemsservice, gode langsigtede afkast, en målrettet og klar kommunikation og i det hele taget et meget fast og konstant blik på medlemmernes behov, når det gælder pensionsopsparing og de tilhørende forsikringer,” siger Laila Mortensen, adm. direktør i Industriens Pension. 

Gået frem det seneste år
I alt indgår i 70 store finansielle virksomheder i undersøgelsen, heraf 16 pensionsselskaber. Industriens Pension er gået 1,0 point frem i imagescore i årets undersøgelse i forhold til sidste år og opnår nu en score på 78 mod et gennemsnit for alle pensionsselskaberne i undersøgelsen på 71,9.

Den nye undersøgelse er baseret på svar fra lidt over 3.000 danskere, der har vurderet de finansielle virksomheder, som de enten er kunder hos eller ”kender noget til”. 

Industriens Pension har flere gange tidligere vundet ’Finansimage-prisen’ fra FinansWatch og Wilke, bl.a. i 2020. Selskabet indtager også førstepladsen i den seneste loyalitets- og tilfredshedsundersøgelse blandt danske pensionsopsparere fra konsulenthuset Loyalty Group.