Industriens Pension ansætter ny it-driftschef

Industriens Pension har ansat 52-årige Flemming Lindblad som ny it-driftschef. Han kommer fra en stilling som it-chef i Glostrup Kommune og har tidligere været it-driftschef i BRFKredit og på IT-universitet i København.

Flemming LindbladSom ny it-driftschef kommer Flemming Lindblad til at spille en central rolle i arbejdet med at sikre en fortsat meget effektiv it-infrastruktur, it-drift og it-sikkerhed i Industriens Pension. Han får således ansvaret for at sikre driftskvaliteten for Industriens Pensions forretningssystemer, herunder selskabets mange velfungerende digitale løsninger for medlemmer og virksomheder. 

Flemming Lindblad har de seneste par år været it-chef i Glostrup Kommune, og han har tidligere været ansat i lederstillinger på it-området i over 15 år i BRFKredit, Jyske Bank og IT-universitet i København. 

Som it-driftschef bliver Flemming Lindblad nu en del af it-ledelsen i Industriens Pension, der med sine mere end 410.000 medlemmer og knap 8.000 indbetalende virksomheder er et af Danmarks største arbejdsmarkedspensionsselskaber. 

Understøtter lave omkostninger
Flemming Lindblad vil fremover deltage aktivt i den fortsatte udvikling af selskabets it-strategi, der bl.a. er væsentlig i forhold til at fastholde positionen som et af branchens absolut mest omkostningseffektive selskaber. Velfungerende it-systemer er således en af årsagerne til, at Industriens Pension i mange år i træk har haft branchens laveste administrationsomkostninger pr. medlem.

I Industriens Pension refererer Flemming Lindblad til it-chef Aksel Bjørn Møller.
Han afløser tidligere it-driftschef Lars Gyldenløve Thomsen, der efter mange år i Industriens Pension stoppede i slutningen af juli pga. et nyt job. 

Flemming Lindblad tiltrådte stillingen i Industriens Pension den 9. august. Privat bor han på Frederiksberg, er gift og har tre hjemmeboende børn.