Endnu en topplacering til Industriens Pension i ny tilfredshedsmåling

Industriens Pension er endnu en gang en del af førerfeltet i branchen i en ny tilfredsmåling fra analysehuset Epsi Rating Danmark.

Industriens Pension har fået endnu en topplacering i en af de centrale målinger af tilfredsheden med danske pensionsselskaber. Analysehuset Epsi Rating Danmark har således netop målt privatkundernes tilfredshed med pensionsselskaberne, og ud af 15 store danske pensionsselskaber kommer Industriens Pension ind på en andenplads.

”Vi stolte over den flotte bedømmelse fra medlemmerne, som formentlig skyldes en blanding af en række forhold. Jeg tror, at det handler om en blanding af en god kundeservice med god rådgivning, en målrettet og klar kommunikation, lave administrationsomkostninger og gode langsigtede afkast. Vi vil arbejde hårdt på alle områderne for hele tiden fortsat at udvikle pensionsordningen,” siger Morten Westergaard Sommerfeldt, kommunikationschef i Industriens Pension.

Industriens Pension opnår en score på indeks 75,7 på den nye liste, der går fra indeks 0 til 100. Helt i top i undersøgelsen ligger Lægernes Pension med en score på indeks 78,8.

De 15 pensionsselskaber i undersøgelsen ligger på scores fra indeks 61,8 til 78,8, og gennemsnittet i branchen er indeks 67,1.

Topresultater i flere målinger

Den nye måling kommer i kølvandet på en række andre tilfredshedsundersøgelser sidste år, der ligeledes placerede Industriens Pension i branchens top. I november 2020 blev Industriens Pension bl.a. kåret som selskabet med pensionsbranchens bedste omdømme af FinansWatch og analysevirksomheden Wilke. Det skete på baggrund af en undersøgelse baseret på svar fra over 5.000 danskere.

Derudover fik Industriens Pension en andenplads i konsulenthuset Loyalty Groups årlige loyalitetsundersøgelse i december 2020, hvor det samtidig var pensionsselskabet med den største fremgang af alle fra 2019 til 2020.