Læg en pensionsplan og se, hvordan du får mest muligt ud af din opsparing

Et nyt digitalt værktøj er netop blevet en del af Industriens Pensions tilbud til medlemmerne, hvor man hjemme i sofaen let kan få et overblik over sin økonomi som pensionist.

‘Din pensionsplan’ er Industriens Pensions nyeste tilbud til medlemmer over 55 år. Her kan du få et samlet overblik over, hvor mange penge du vil have til rådighed om måneden som pensionist, og hvordan du kan få mest ud af din opsparing.
 
Pensionsplanen laver beregningen ud fra oplysninger om, hvor meget du har sparet op i Industriens Pension, hos ATP, i andre pensionsselskaber, og hvad du kan få udbetalt i folkepension.

”Det er vigtigt, at man vælger at få udbetalt sine pensioner i den rigtige rækkefølge, fordi det kan have betydning for, hvor meget man får fra det offentlige. Gennem de senere år har medlemmernes opsparing i Industriens Pension nået en størrelse, hvor det er relevant at se på samspillet med de offentlige ydelser, og hvordan man får mest ud af sine pensionspenge,” siger Joan Alsing, forsikringsdirektør i Industriens Pension.

Et overblik for hele husstanden

Ægtefællen eller samleverens økonomi indgår også i analysen, men der bliver dog ikke taget højde for friværdi i egen bolig, aktier eller fx et sommerhus.

”Vi får flere og flere henvendelser omkring, hvordan seniorøkonomien skal planlægges. Det skyldes både de mange regler, men også at medlemmerne lever længere og derfor har brug for en stabil økonomi i mange år. Med vores nye online pensionsplan kan medlemmerne let selv danne sig et overblik over husstandens samlede økonomi og se de månedlige udbetalinger,” siger Joan Alsing.

I Pensionsplanen kan man selv eksperimentere med beregninger og sort på hvidt se, hvad det fx betyder på den lange bane, hvis pensionisttilværelsen skal kickstartes med en større engangsudbetaling.

Gå til pensionsplan.