Ny investeringsdirektør i Industriens Pension

Peter Lindegaard, der hidtil har været chef for noterede investeringer i Industriens Pension, er fra i dag ny investeringsdirektør. Den hidtidige investeringsdirektør, Karsten Kjellerup Kjeldsen, bliver ny adm. direktør i Lærernes Pension.
Peter Lindegaard, der har været chef for noterede investeringer, bliver ny investeringsdirektør.

Peter Lindegaard, der i godt tre år har været chef for Industriens Pensions noterede investeringer i aktier og obligationer, er fra i dag ny investeringsdirektør i Industriens Pension. Han overtager stillingen efter Karsten Kjellerup Kjeldsen, der bliver ny adm. direktør i Lærernes Pension.
 
Som investeringsdirektør i Industriens Pension kommer Peter Lindegaard til at stå i spidsen for en portefølje på aktuelt 183 mia. kr. fordelt på ca. 128 mia. kr. i noterede investeringer og 55 mia. kr. i unoterede investeringer.
 
”Peter Lindegaard har stor erfaring med investeringer, risikostyring og opbygning af solide porteføljer. Han har leveret overbevisende resultater som chef for det noterede område i Industriens Pension, og jeg er overbevist om, at han kan videreudvikle vores succesfulde investeringsstrategi,” siger adm. direktør i Industriens Pension, Laila Mortensen. 

Har skabt rigtig gode resultater

Hun takker samtidig Karsten Kjellerup Kjeldsen for et rigtig godt samarbejde, siden han kom til Industriens Pension i begyndelsen af 2016.
 
”Jeg har sat stor pris på samarbejdet med Karsten, og jeg vil gerne takke ham for hans store indsats i Industriens Pension. Han har skabt rigtig gode resultater og stået i spidsen for arbejdet med at sikre en endnu mere velstruktureret investeringsfunktion. Det vil vi i Industriens Pension nyde godt af fremover. Vi er kede af at tage afsked, men også stolte af, at vi har leveret en dygtig direktør til Lærernes Pension,” siger Laila Mortensen.
 
Industriens Pensions nye investeringsdirektør, Peter Lindegaard, har i en lang årrække arbejdet i forskellige chefroller inden for investering i både Nordea og Danica Pension. Han kom til Industriens Pension som chef for noterede investeringer for lidt over tre år siden, og han har siden da været en af drivkræfterne i arbejdet med at fastholde et af branchens absolut højeste afkast på både mellemlang og lang sigt. 
 

Yderligere information

Laurits Harmer Lassen, pressechef i Industriens Pension, mobil: 29 39 66 76