Hvem får din pension, hvis du dør? 

På søndag har døgnet 25 timer, fordi vi skifter til vintertid – brug søndagens ekstra time på at tjekke, hvem der arver dine pensionspenge. Er du i tvivl, så ring til os. I anledning af pensionsdagen holder vi søndagsåbent kl. 10-15.   

Er det de rette personer, som står til at få din pension, hvis du dør? Et dødsfald kan have stor økonomisk betydning for de efterladte, og pensionspengene skal helst gå til dem, som står dig nærmest. Derfor er det vigtigt at have styr på, hvem dit pensionsselskab i givet fald skal udbetale penge til.
 
Maria Edelmark SchioldannI Industriens Pension bliver pensionspengene udbetalt til nærmeste pårørende, medmindre du har givet besked om andet. Det betyder fx, at hvis du dør, vil den person, som du har været samboende med i længere tid end to år, automatisk få udbetalt dine pensionspenge i stedet for dine børn. 
 
”Både via vores app og på vores hjemmeside er det let tjekke, hvem der står til at få dine pensionspenge. Hvis du gerne vil have rådgivning, så ring til os. Vi håber at tale med så mange medlemmer som muligt – og vi hjælper gerne både med spørgsmål om begunstigelse og alverdens andre spørgsmål om pensionsordningen,” siger Maria Edelmark Schioldann, chef for Medlemsservice i Industriens Pension. 
 
Pensionsdagen er branchens fælles initiativ til at bruge lidt af den ekstra time, der følger med, når kalenderen skifter fra sommertid til vintertid, til at tjekke sin pension.
 
Læs mere om udbetaling til efterladte og log ind se, hvem der står til at få dine pensionspenge.