Laila Mortensen er ny formand i Forsikring & Pension

Laila Mortensen, adm. direktør i Industriens Pension, er i dag blevet valgt som ny formand for Forsikring & Pension (F&P). Det skete på en generalforsamling torsdag morgen umiddelbart før F&P’s årsmøde.

Laila Mortensen er blevet en del af et nyt formandskab i F&P, der også består af to næstformænd, adm. direktør i PFA, Allan Polack, og adm. direktør i LB Forsikring, Anne Mette Toftegaard. De skal nu sammen med resten af bestyrelsen arbejde for rigtig mange vigtige og forskelligartede dagsordener for både pensionsselskaber og skadesforsikringsselskaber.

”Jeg er rigtig glad for at blive formand for F&P, og jeg ser meget frem til tage fat på de mange vigtige dagsordener og opgaver, der venter. Noget af det, der virkelig kommer til at fylde meget de kommende år, er branchens ønske om fortsat at gå foran, når det gælder ordentlighed og ansvarlighed. Det er også temaet for dagens årsmøde, og det glæder jeg mig meget til at arbejde videre med,” siger Laila Mortensen.

På årsmødet i F&P stilles der skarpt på netop ordentlighed og ansvarlige forretningsmodeller, herunder branchens bidrag til den grønne omstilling samt nogle af de etiske skattedilemmaer, som pensionsbranchen møder, når den investerer i udlandet.