Industriens Pension får ny topplacering i stor imageanalyse 

Kundetilfredsheden i Industriens Pension er blandt de absolut højeste i branchen, og på en række afgørende parametre indtager selskabet topplaceringen i branchen. Det viser en ny stor undersøgelse baseret på svar fra omkring 5.000 danskere
Industriens Pension opnår placeringer i toppen inden for blandt andet rådgivning, service, kommunikation, troværdighed, økonomi og produktudvikling i årets imageanalyse fra FinansWatch og Wilke. Foto: Magnus Klitten. 

Høj troværdighed, bundsolid økonomi og god rådgivning og produktudvikling. Det er nogle af skudsmål, der sættes på Industriens Pension i en ny stor imageundersøgelse fra finansmediet FinansWatch og analysevirksomheden Wilke.

Undersøgelsen viser, at Industriens Pension hører blandt de pensionsselskaber med det bedste image og den højeste tilfredshed blandt medlemmerne. Den nye måling afdækker både det generelle syn på virksomhederne og inden for otte udvalgte parametre. Industriens Pension samlede score ligger på 76,1 mod et gennemsnit i pensionsbranchen på 70,8. Det rækker til en samlet tredjeplads ud af de 15 pensionsselskaber i undersøgelsen.

Topplaceringer på alle parametre

Samtidig opnår Industriens Pension placeringer i toppen inden for alle underkategorier, der bl.a. omfatter rådgivning, service, kommunikation, troværdighed, økonomi og produktudvikling. Industriens Pension opnår den bedste vurdering af alle i branchen på de tre ud af de otte parametre: God produktudvikling, solid økonomi og god kommunikation.

”Vi er glade for de gode bedømmelser, og vi er meget bevidste om, at en rigtig god pensionsordning kræver både høje afkast, lave omkostninger, god service og klar kommunikation. Derfor er det vigtigt for os, at der er stor tilfredshed inden for alle underkategorier,” siger Laila Mortensen, adm. direktør i Industriens Pension.

Flere væsentlige priser

Topplaceringen kommer i kølvandet på en række andre væsentlige priser til Industriens Pension det seneste år. I foråret blev Industriens Pension bl.a. kåret til Årets Arbejdsmarkedspensionsselskab af FinansWatch og EY, mens selskabet i december sidste år modtog prisen som bedste europæiske arbejdsmarkedspensionsselskab (Multi-Employer Pension Fund) fra organisationen Investment & Pensions Europe.

Den nye undersøgelse fra FinansWatch og Wilke er baseret på svar fra omkring 5.000 danskere, der har vurderet de pensionsselskaber, banker, forsikrings¬selskaber, realkreditselskaber og investeringsforeninger, som de er kunder hos eller ”kender noget til”. I alt indgår 69 finansielle virksomheder i undersøgelsen, heraf 15 pensionsselskaber.