Nu får du den årlige pensionsoversigt

Din pensionsoversigt lander lige om lidt i e-Boks og på ’Min side’. Brug lejligheden til at se, hvordan din pension udviklede sig i 2017.


papirerTjek dit afkast

Vi fik et godt afkast på investeringen af dine pensionspenge i 2017. Hele afkastet er sat ind på din pensionsopsparing, og i pensionsoversigten kan du se, hvor meget det fik opsparingen til at vokse. 

Du får ny pensionsordning til april

Den årlige pensionsoversigt kan være en oplagt anledning til at logge ind på Min side og fx se, om du sparer nok op, eller om du skal ændre størrelsen på dine forsikringer.

I år skal du dog være opmærksom på, at pensionsordningen bliver ændret til april. Det har mest betydning, hvis du er aktivt medlem i pensionsordningen. Så får du nemlig flere valgmuligheder i forhold til dine forsikringer. De fleste vil også opleve, at forsikringen ved dødsfald ændrer sig, fordi dine efterladte fremover vil få udbetalt hele din opsparing eller et skattefrit beløb, som du selv kan vælge størrelsen på. 

Derfor vil det i år være en god ide at logge ind igen efter 1. april og tjekke, om forsikringerne er, som du ønsker, eller om der er noget, du skal ændre.