Brug søndagens ekstra time på at tjekke dine pensionspenge

På søndag er det pensionsdag, og det er en god anledning til at få styr på, hvor mange penge du har sparet op, og hvordan du er forsikret. Måske har du meget i vente? 
Foto: Magnus Klitten
Et tjek af, hvordan det står til med din opsparing og forsikringsdækninger, behøver ikke tage så lang tid, men det kan være rigtig mange penge værd senere hen. Ring til os på søndag den 28. oktober. Vi har åbent kl. 10-15.

Pensionsdagen er pensionsbranchens fælles kampagne for at få danskerne til at tjekke deres pensionsordning den dag, hvor døgnet har 25 timer. På søndag skifter vi til vintertid, og Industriens Pension holder i den anledning åbent for telefonerne kl. 10-15.
 
Som medlem i Industriens Pension har du typisk en pensionsopsparing og nogle forsikringer, som kan hjælpe dig, hvis du bliver alvorligt syg – inden du går på pension. 
 
”Alle er altid velkomne til at ringe til vores medlemsservice og høre om ordningen, og vi håber, at mange vil bruge lidt af døgnets ekstra time, når vi skifter til vintertid, til at få overblik over pensionen og forsikringerne. Et tjek af, hvordan det står til med din opsparing og forsikringsdækninger, behøver ikke tage så lang tid, men det kan være rigtig mange penge værd senere hen,” siger Joan Alsing, forsikringsdirektør i Industriens Pension. 

Gode forsikringer og solid opsparing

Industriens Pension anbefaler, at du er særligt opmærksom på din pension, hvis der er sket ændringer i dit privatliv, hvis du har skiftet job, har fået barn, blevet gift eller skilt. Det kan fx have betydning for, hvem der skal have dine pensionspenge, hvis du dør, eller måske vil du gerne være bedre dækket, hvis du en dag bliver alvorligt syg. 

Det kan også være en god ide at tage et pensionstjek for at se, om du sparer nok op til pension. Med et online pensionstjek kan du på fem minutter tage temperaturen på din opsparing og se, hvad du kan forvente at få udbetalt som pensionist og få gode råd om, hvad du kan gøre for at få mere i pension.

Genveje til at tjekke dine pensionspenge

Hvis du ikke har tid til at kontakte Industriens Pension på pensionsdagen, findes der andre muligheder for at tjekke dine pensionspenge.

Hent Industriens Pensions app
Med appen kan du let se måned for måned, hvor meget der bliver indbetalt, dit afkast og forsikringer. 
Hent i App Store
Hent i Google Play

Min side
Herfra kan du finde alle oplysninger om din pension. Du kan fx se, hvor meget du får udbetalt som pensionist, og hvordan en pensionsalder på fx 65, 67 og 70 år påvirker din opsparing.
Log på Min side

PensionsInfo
Her får du et overblik over alle dine pensionsopsparinger.
Gå til PensionsInfo