Velkommen til vores nye hjemmeside

Vores hjemmeside er blevet redesignet og opgraderet på en række væsentlige områder. Dine tilbagemeldinger kan hjælpe os med at gøre den endnu bedre.

Industrienspension.dk er den suverænt mest benyttede indgang til information om pensionsordningen. Mere end 300.000 forskellige brugere søger hvert år oplysninger på hjemmesiden, og I bliver nu mødt af en helt ny hjemmeside med masser af nye features.

”Med den nye hjemmeside ønsker vi at gøre det lettere at navigere på sitet og få overblik over indholdet i pensionsordningen. Der er tale om en betydelig modernisering af den mest benyttede platform til at få information om ordningen”, siger Laila Mortensen, adm. direktør i Industriens Pension.

Designet er ændret markant med ny billedside, og hjemmesiden byder nu også på en række animerede film. De fortæller helt kort om f.eks. forsikringsdækninger, opsparing, senioranalyse og pensionstjek. Alle tekster på hjemmesiden er blevet skrevet igennem, og navigationsstrukturen er ændret. Desuden er der udviklet nye områder.

”Den nye hjemmeside har vi udviklet i dialog med brugerne og på grundlag af vores erfaringer fra det tidligere site. På den nye side har vi udbygget mulighederne for, at brugerne kan give os tilbagemeldinger og fortælle os, om de fandt det de søgte. Brugernes tilbagemeldinger er ekstremt vigtige for os,” understreger Laila Mortensen.

Mange forskellige selvbetjeningsmuligheder

En stor del af medlemmerne, der bruger hjemmesiden, logger ind på det personlige login-område ’Min side’, og mange virksomheder logger ind på ’Vores side’. På ’Min Side’ kan medlemmerne fx få oplysninger om deres afkast, opsparing og forsikringsdækninger. 

På hjemmesiden er der også en lang række forskellige selvbetjeningsmuligheder, som fx gør det nemt at overføre opsparing fra et andet pensionsselskab eller ændre sine forsikringsdækninger, så de passer bedre til ens behov. I første omgang er Login-området ikke ændret, men også her vil der over de kommende måneder ske ændringer af opbygning og design. 

”Vi håber og tror, at brugerne vil opleve den nye hjemmeside som endnu mere indbydende og logisk opbygget, og forhåbentlig vil brugerne benytte de nye muligheder for feedback, så vi ved, hvad der fungerer godt, og hvad der kan blive bedre” siger Laila Mortensen.

Netop hjemmesiden var en af hovedårsagerne til, at Industriens Pension i april blev kåret til Årets Digitale Pensionsselskab af erhvervsmediet FinansWatch og konsulenthuset Wilke.