Industriens Pension ansætter innovationschef

Industriens Pension har ansat 28-årige Camilla Høpner i en nyoprettet stilling som innovationschef. Hun skal lede selskabets satsning på nye innovative løsninger på tværs af hele organisationen.


Camilla Høpner, Innovationschef, Industriens PensionSom ny innovationschef i Industriens Pension får Camilla Høpner ansvaret for at få nye innovative processer indarbejdet i det daglige arbejde overalt i selskabet. 

Stillingen er nyoprettet, og Camilla Høpner skal bl.a. arbejde med en række digitale projekter, som selskabet bruger til at komme endnu tættere på medlemmerne og målrette rådgivningen yderligere.

”Det er en vigtig rolle, der skal bidrage til at sikre, at vi bliver ved med at være med helt fremme, når det gælder nye digitale løsninger og effektive processer. Camilla skal bl.a. se på, hvordan vi kan lære af fintechmiljøet og tage nye løsninger i brug, der bygger videre på vores velfungerende digitale platform,” siger it-chef i Industriens Pension, Aksel Bjørn Møller.

Kunstig intelligens og big data

Som innovationschef kommer Camilla Høpner til at arbejde med vidt forskellige områder og teknologier. Det kan f.eks. handle om, hvordan man kan bruge kunstig intelligens på nye måder, eller hvordan man kan bruge Big Data til bedre at forstå, hvornår medlemmerne har brug for rådgivning og information.

Industriens Pension har længe haft stor fokus på nye digitale løsninger, og for nylig blev selskabet kåret som Årets Digitale Pensionsselskab af FinansWatch og analyseinstituttet Wilke. Her blev selskabets innovationsevne samt medlemmernes login-område ’Min side’ fremhævet som de vigtigste grunde til kåringen.

Camilla Høpner kommer fra en stilling om digitaliseringskonsulent i Industriens Pension, og hun har tidligere været management konsulent i konsulenthuset Valcon. I Industriens Pension har hun bl.a. haft ansvaret for udviklingen af selskabets brugervenlige app. 

”Som innovationschef får jeg mulighed for at arbejde med den nyeste teknologiske udvikling og med vidt forskellige nytænkende projekter. Det handler i sidste ende om at finde frem til, hvad der kan bruges på en måde, så det kommer medlemmerne til gavn,” siger Camilla Høpner.

Industriens Pension indgik tidligere på foråret en sponsoraftale med Copenhagen FinTech, der bl.a. giver selskabet adgang til at få testet forretningsideer og digitale løsninger.