Topplacering til Industriens Pension i stor kundemåling

Tilfredsheden med Industriens Pension ligger helt fremme i førerfeltet, og ingen andre pensionsselskaber har så høj andel medlemmer, der gerne vil anbefale deres selskab. Det viser en ny stor undersøgelse baseret på svar fra over 5.000 voksne danskere.

Industriens Pension er blandt de selskaber i finansbranchen med det bedste image og den højeste tilfredshed blandt medlemmerne. Det viser ny stor imageundersøgelse fra finansmediet FinansWatch og analysevirksomheden Wilke.

I alt opnår Industriens Pensions en score på 78,1 mod et gennemsnit for alle pensionsselskaberne i undersøgelsen på 71,1. Det rækker til en samlet andenplads ud af undersøgelsens 15 pensionsselskaber.
 
Laila MortensenSamtidig ligger Industriens Pension helt i top målt på den såkaldte ”Net promoter score”, som er et udtryk for, i hvor høj grad selskabernes egne medlemmer vil anbefale deres pensionsselskab til andre.

”Vi er rigtig glade for den flotte bedømmelse af ordningen, og vi er meget bevidste om, at vi skal levere på alle områder, uanset om det er høje afkast, lave driftsomkostninger, god service eller klar kommunikation. Vi vil arbejde benhårdt for fortsat at leve op til tilliden og gøre ordningen endnu bedre,” siger Laila Mortensen, adm. direktør i Industriens Pension.

Topplacering på alle parametre

Undersøgelsen afdækker kundetilfredsheden generelt og på otte udvalgte parametre i 70 store finansielle virksomheder. Industriens Pension opnår placeringer på de øverste pladser inden for alle kategorierne, der bl.a. omfatter service, rådgivning, kommunikation, økonomi, konkurrencedygtighed og produktudvikling.

I alt har over 5.000 kunder i pensionsselskaber, banker, forsikringsselskaber, realkreditselskaber og investeringsforeninger afgivet svar i den nye måling.

Topplaceringen kommer i kølvandet på en række andre vigtige priser til Industriens Pension i det forløbne år. I foråret blev Industriens Pension bl.a. kåret til Årets Digitale Pensionsselskab af FinansWatch og Wilke, og ved den seneste undersøgelse fra konsulenthuset Loyalty Group blev Industriens Pension kåret som selskabet med branchens mest tilfredse kunder.