Industriens Pension vinder fornem international pris 

Industriens Pension er kåret som bedste europæiske arbejdsmarkedspensionsselskab (Multi-Employer Pension Fund) ved IPE Conference and Awards 2018. 

Investeringerne er robuste, de digitale platforme er i top, og selskabet har en innovativ tilgang til brugen af kunstig intelligens. Det var blandt dommerpanelets hovedargumenter, da Industriens Pension sent tirsdag aften modtog prisen som bedste europæiske arbejdsmarkedspensionsselskab (”Multi-Employer Pension Fund”) ved IPE Conference and Awards 2018 i Dublin.
 
Bag kåringen står en række eksperter og organisationen IPE (Investment & Pensions Europe), der hvert år samler institutionelle investorer fra hele Europa til IPE Conference and Awards, hvor en rækkes priser uddeles.
 
”Industriens Pension har en meget veldiversificeret allokering af aktiver og en meget proaktiv tilgang til medlemmer, digitale platforme og brugen af kunstig intelligens,” lød det i en skriftlig kommentar fra dommerne ved IPE’s kåring.

Fokus på innovation og risikostyring
Prisen for bedste arbejdsmarkedspensionsselskab er en bred kategori, hvor dommerne i år lagde stor vægt på både sammensætningen af investeringer og risikostyringen samt digitale platforme og innovative rådgivningsløsninger.
 
”Vi er rigtig glade og stolte over kåringen. Prisen anerkender vores løbende arbejde med at optimere sammensætningen af vores investeringer og skabe meget attraktive langsigtede afkast. Men den er i høj grad også udtryk for vores arbejde med innovative løsninger i andre afdelinger i huset, f.eks. i forbindelse med rådgivning af medlemmerne,” siger investeringsdirektør i Industriens Pension, Karsten Kjellerup Kjeldsen.
 
I maj i år vandt Industriens Pension ligeledes IPE’s pris som den bedste globale investor i infrastruktur ved IPE Real Estate Global Awards.
 
Gennem årene har Industriens Pension vundet en lang række af IPE’s hovedpriser, herunder tre gange tidligere prisen som Europas bedste arbejdsmarkedspensionsselskab.
 
 
 
Yderligere information:
Laurits Harmer Lassen, pressechef i Industriens Pension, mobil: 29 39 66 76