Industriens Pension bliver ny sponsor for Copenhagen FinTech

Ny sponsoraftale bringer Industriens Pension tættere på iværksættere og virksomheder, der arbejder med nye digitale løsninger i den finansielle sektor.


ColourboxIndustriens Pension har indgået en treårig sponsoraftale med Copenhagen FinTech. Aftalen skal bidrage til at styrke selskabets digitale platform og udvikling.

”Vi har stor fokus på konstant fornyelse af vores digitale univers, og jeg tror, at vi kan lære en masse af fintechmiljøet. Med samarbejdet kan vi styrke vores arbejde med nye digitale løsninger, som vi bruger til at komme tættere på medlemmerne. Digitalisering af kundeoplevelsen er et meget væsentligt element i vores forretningsstrategi,” siger underdirektør Aksel Bjørn Møller, der er it-chef i Industriens Pension.

Med aftalen får Industriens Pension adgang til mere end 50 virksomheder og 170 personer, der er samlet i Copenhagen FinTech.

Mulighed for at teste forretningsidéer

Samarbejdet giver Industriens Pension en ny mulighed for at følge den nyeste teknologiske udvikling på nærmeste hold og adgang til at få testet forretningsideer og digitale løsninger.

For Copenhagen FinTech giver aftalen mulighed for at komme helt tæt på et af landets største og mest moderne pensionsselskaber.

”Jeg er glad og stolt over, at Industriens Pension har indgået en aftale med os. Industriens Pension er kendt for at have en meget velfungerende digital platform, og samarbejdet kan åbne for helt nye innovative løsninger, der bygger videre på den eksisterende platform. Det bliver spændende at kombinere innovative idéer fra it-iværksættere og forskere tilknyttet Copenhagen FinTech med det digitale univers i Industriens Pension,” siger direktør i Copenhagen FinTech,Thomas Krogh Jensen.

Yderligere info

Laurits Harmer Lassen, pressechef i Industriens Pension, mobil: 29 39 66 76

Thomas Krogh Jensen, direktør i Copenhagen FinTech, mobil: 20 60 15 48 

Foto: Colourbox