Industriens Pension kåret til årets digitale pensionsselskab 2018

FinansWatch og analyseinstituttet Wilke har kåret Industriens Pension til Årets Digitale Finansvirksomhed 2018.


Industriens Pensions login-område ’Min side’ og selskabets innovationsevne er de vigtigste grunde til, at Industriens Pension er kåret til Årets Digitale Finansvirksomhed blandt danske pensionsselskaber. 

Prisen blev uddelt på konferencen Årets Digitale Finansvirksomhed, der netop er blevet afholdt hos PwC i Hellerup med deltagelse af de største pengeinstitutter, forsikringsselskaber og pensionsselskaber.

Kåringen er baseret på vurderinger fra mere end 3.000 kunder og ekspertvurderinger af selskabernes digitale løsninger. Prisuddelingen sætter for tredje år i træk fokus på de finansvirksomheder, der bedst har formået at anvende digitale løsninger til gavn for deres kunder. 

”Vi er enormt glade og stolte over at vinde prisen. Det ligger i vores dna at gøre det så enkelt som muligt at være kunde hos os. Derfor har vi altid fokus på at udvikle vores digitale univers for at sikre medlemmerne en god, effektiv og brugervenlig pensionsordning. Det vil vi fortsat arbejde målrettet på,” siger Laila Mortensen, adm. direktør i Industriens Pension.

Industriens Pension har gennem årene lanceret en lang række digitale services. Sidste år lancerede selskabet en ny app, som gør det nemt og overskueligt for medlemmerne at følge med i deres pensionsordning. Desuden gik Industriens Pension i luften med en ny brugervenlig digital service, så medlemmerne selv kan tjekke, om de sparer nok op til pension.

I begrundelsen for uddelingen af prisen blev det fremhævet:

”At selskabet opnår den højeste score i panelundersøgelsen for sin personlige ’Min side’, for sin hjemmeside og for sin innovationsevne. Samtidig opnår Industriens Pension den bedste bedømmelse for sit interne arbejde med kunde- og forbrugerindsigter og for sit arbejde med procesautomatisering.” 


Konsulenthuset Loyalty Group har de seneste to år kåret Industriens Pension til det pensionsselskab, der har de mest tilfredse og loyale kunder.