Tjek afkastet med Industriens Pensions nye app

For medlemmerne i Industriens Pension er det nu blevet meget nemmere at følge med i, hvordan opsparingen udvikler sig, og hvad der er indbetalt til pension.

Med Industriens Pensions nye app får du nemt og hurtigt overblik over din pensionsordning. Du kan se, hvor meget du har sparet op, hvad du har fået i afkast, og hvad der er blevet indbetalt.

Du kan også se, hvor stor økonomisk hjælp du kan få, hvis du bliver alvorligt syg eller kommer ud for en ulykke.

Første gang du bruger app’en, skal du bruge NemID. Derefter åbner du den bare med Touch ID eller en 4-cifret kode, som du selv vælger.

“Den nye app er vores gave til medlemmerne i anledning af, at det 1. december er 25 år siden, Industriens Pension blev stiftet. Vi har fokuseret på at udvikle en brugervenlig løsning, der meget enkelt giver medlemmerne overblik over pensionsordningen hos os,” siger Jens Almegaard, der er kommunikationschef i Industriens Pension

Positiv respons

René Stegger fra Disa tester den nye appApp’en er udviklet på baggrund af medlemmernes ønsker, og de, der allerede har prøvet den, er meget positive.

”Den nye app giver et godt overblik. Man kan nemt se, om der er indbetalt, hvad der skal, og hvordan man er dækket, når man engang går på pension,” siger René Stegger, der er fællestillidsrepræsentant på Disa.

På app’en kan man vælge demo-bruger. Så kan du vise app’en til dine kolleger uden at vise dine egne tal.

Billedtekst: René Stegger fra Disa tester den nye app. 
Foto: Jeppe Rohde Nielsen. Hent app'en 'Industriens Pension' i App Store eller Google Play.