Ny underdirektør i Industriens Pension

Industriens Pension har netop udnævnt 41-årige Maria Edelmark Schioldann til underdirektør med ansvar for Medlems- og Virksomhedsservice.

Maria Edelmark Schioldann kommer fra en stilling som afdelingschef for medlemsservice i Industriens Pension. Nu udvides hendes ansvarsområde i forbindelse med enMaria Edelmark Schioldann sammenlægning af Medlemsservice og Virksomhedsservice til én afdeling.

Som leder af afdelingen står Maria Edelmark Schioldann i spidsen for rådgivningen om pensionsordningen til mere end 400.000 medlemmer og 8.000 virksomheder. Formålet er at sikre, at medlemmer og virksomheder får den bedste betjening og det fulde udbytte af pensionsordningen.

”Vi arbejder meget målrettet på konstant at forbedre vores service over for medlemmer og virksomheder. Maria er den helt rigtige til at fortsætte det arbejde, og under hendes ledelse i Medlemsservice har vi de seneste år intensiveret og forbedret kommunikationen med vores medlemmer betragteligt,” siger forsikringsdirektør i Industriens Pension, Joan Alsing.

Maria Edelmark Schioldann er uddannet HD i Organisation og Ledelse. Hun har arbejdet i Industriens Pension i knap 20 år, og siden maj 2015 har hun været afdelingschef i Medlemsservice.