Industriens Pension ansætter ny pressechef

Laurits Harmer Lassen bliver ny pressechef i Industriens Pension

Industriens Pension har ansat Laurits Harmer Lassen som ny pressechef. Han kommer fra en stilling som senior-pressekonsulent i Nordea, hvor han har været ansat siden maj 2015.

Laurits Harmer Lassen har tidligere gennem 12 år arbejdet som erhvervsjournalist på en række landsdækkende medier, heraf mere end otte år på Berlingske Business.

“Med ansættelsen af Laurits ønsker vi at udbrede kendskabet til pensionsordningen og styrke vores kommunikation med medlemmerne og virksomhederne, der indbetaler til os. Jeg er overbevist om, at vi og vores mange interessenter vil få gavn af Laurits store erfaring fra pressen og hans solide kendskab til det finansielle område,” siger Jens Almegaard, kommunikationschef i Industriens Pension.

Laurits Harmer Lassen er 39 år og uddannet cand.comm. i journalistik og forvaltning på RUC. Han har udover Nordea og Berlingske Business tidligere været ansat på bl.a. Ritzaus Bureau, dagbladet Børsen og Ugebrevet A4.

Han tiltræder stillingen i Industriens Pension den 1. februar 2017.

Industriens Pensions hidtidige pressechef Kristian Lund Pedersen tiltræder som pressechef i PFA Pension.

Fakta om Industriens Pension

Industriens Pension er blandt Danmarks største arbejdsmarkedspensionsselskaber med ca. 400.000 medlemmer. Ca. 8.000 virksomheder inden for industri og fødevarebranchen i Danmark indbetaler til pensionsordningen. Hele overskuddet går til medlemmerne. De samlede investeringer udgør cirka 150 mia. kr.

Mere information

Jens Almegaard, kommunikationschef, mobil 40 30 72 30
e-mail: jal@industrienspension.dk