Kåret til Årets pensionsselskab

Ved en stor konference har FinansWatch og EY netop kåret Industriens Pension som Årets Arbejdsmarkedspensionsselskab. Forklaringen er lave omkostninger og høje afkast til medlemmerne.


Prisen er blevet uddelt på konferencen Årets Finansvirksomhed, som FinansWatch og EY afholder for andet år i træk for at sætte fokus på de mest veldrevne virksomheder i finanssektoren.

”Vi er stolte over anerkendelsen af vores stærke resultater. Jeg er især glad for, at vi på både fem og ti års sigt har leveret nogle af branchens absolut højeste afkast. Det viser, at vi har en meget robust investeringsstrategi, og det er på den lange bane, at vi for alvor skaber værdi for medlemmerne,” siger Laila Mortensen, adm. direktør i Industriens Pension.

Branchens laveste omkostninger 

I begrundelsen for uddelingen af prisen lagde FinansWatch og EY vægt på stærke resultater både sidste år og over en længere periode.

”Industriens Pension har haft det seneste års bedste afkast justeret for risiko. Industriens Pension har ligeledes haft et højt samlet afkast set over de seneste fem år. Pensionskassen har endvidere haft de laveste gennemsnitlige omkostninger pr. forsikret set over de seneste fem år,” sagde Anders Heering, chefredaktør og administrerende direktør for Watch Medier, da Industriens Pension fik overrakt prisen. 

Fire vigtige priser på ét år

Kåringen kommer i kølvandet på, at Industriens Pension sidste år vandt tre af branchens mest prestigefyldte priser. 

I efteråret viste uafhængige kundetilfredsmålinger fra konsulenthuset Loyalty Group samt FinansWatch og Wilke, at Industriens Pension har branchens mest tilfredse og loyale medlemmer. Og ved den europæiske pensionsbranches årlige uddeling i december sidste år - IPE Awards 2016 – blev Industriens Pension kåret som Danmarks bedste pensionsselskab. Prisen blev bl.a. begrundet med imponerende historiske afkast og en stærk risikostyring.