Ekstraordinært lave omkostninger i 2017

Omkostningerne til administration er lige så lave som i 2016.

I 2017 er det lige så billigt at være med i Industriens Pension, som det var i 2016. Du skal kun betale 16 kr. om måneden for administration af din pensionsordning hos os. Det gør Industriens Pension til et af landets absolut billigste selskaber til administration af pensionsordninger.Joan Alsing

”Det lave omkostningsniveau er først og fremmest en følge af stordriftsfordele og vores meget velfungerende it-platform, som bl.a. gør det muligt for medlemmerne at klare langt det meste med deres pensionsordning over nettet,” fastslår forsikringsdirektør Joan Alsing.

Ligesom sidste år er betalingen for administration ekstraordinært lav, fordi Industriens Pension i 2015 indgik forlig med SKAT om at få refunderet moms (inkl. påløbne renter), som tidligere er betalt for administrationsydelser købt i ATP PensionService frem til 2007.

Alt i alt fik Industriens Pension 137 mio. kr. tilbage. De penge får medlemmerne glæde af i 2016, 2017 og 2018 – i form af ekstraordinært lave omkostninger til administration.