Industriens Pension runder 10.000 pensionsmillionærer

Pensionsmillionærerne udklækkes i en lind strøm i Industriens Pension. Og nu rundes en vigtig milepæl.

For nu har mere end 10.000 medlemmer én million kr. eller mere stående på pensionskontoen i Industriens Pension.

”Industriens Pension har eksisteret siden 1993, så det har taget tid, inden medlemmerne har fået op til en million kr. sparet sammen. Men nu går det stærkt, hvilket viser, hvor stor betydning det har for rigtig mange mennesker, at de via deres job i industrien løbende får sparet op til deres alderdom,” siger Laila Mortensen, adm. direktør i Industriens Pension.

En gennemsnitlig pensionsmillionær i Industriens Pension er i dag 51 år gammel.

10-dobling af pensionsmillionærer på tre år

På kun tre år er antallet af medlemmer, der er pensionsmillionærer, vokset med næsten 9000 medlemmer – altså en 10-dobling. Der er sket en meget eksplosiv udvikling fra omkring midten af 2014 til midten af 2015 med baggrund i de meget høje afkast i den periode.

”Medlemmernes opsparinger vokser hele tiden i takt med, at de har sparet op i længere tid, og indbetalingerne vokser. Samtidig betyder afkastet rigtig meget. Fra 2013 til og med 2015 har medlemmerne i gennemsnit fået 28,6 pct. i afkast, hvilket svarer til en opsparing på 500.000 kr. er vokset med næsten 150.000 kr. alene pga. afkastet,” siger Laila Mortensen.

En prognose viser, at antallet af pensionsmillionærer i Industriens Pension forventes at have rundet 50.000 medlemmer om fem år.