Tjek på pensionen på en time

Tjek på pensionen på en time

”Er jeg forsikret, hvis jeg bliver alvorligt syg?” Det og mange andre spørgsmål fik medarbejderne hos Delika klart svar på, da kundechef Christian Dollerup fra Industriens Pension gæstede virksomheden til et fyraftensmøde. Og for mange af de fremmødte blev mødet lidt af en øjenåbner for, hvor meget virksomhedens indbetalinger til pension betyder.

”Mange forbinder Industriens Pension med opsparing øremærket en fjern fremtid og glemmer, hvor vigtig en rolle de rette forsikringer spiller, hvis uheldet er ude. Det gjorde sig også gældende blandt medarbejderne hos Delika, hvor flere af de fremmødte fik et helt nyt indblik i deres forsikringsdækninger”, fortæller Christian Dollerup.

Motiverende at se kroner og øre

Medarbejderne havde deres NemID med, så de kunne logge ind på Min side på hjemmesiden.

”For nogle var det første gang, de så deres opsparede beløb. Det bliver lidt mere konkret og motiverende at forholde sig til sin pension, når man ser, hvor meget de allerede har sparet op i kroner og øre, og hvor meget det kan gå hen og blive til med årene”, siger Christian Dollerup.

Få besøg på virksomheden

Har jeres medarbejdere også brug for at få tjek på pension og forsikringer? Se, hvordan I kan få besøg af en pensionsekspert.