Tillidsrepræsentanter er godt tilfredse med Industriens Pension

Ny undersøgelse viser, at tillidsrepræsentanter er godt tilfredse med Industriens Pension, men mange er ikke klar over, at Industriens Pension gerne kommer forbi på arbejdspladserne.

medlemmer af IPTillidsrepræsentanter spiller en vigtig rolle for udbredelsen af kendskabet til pensionsordningen. Derfor prioriterer Industriens Pension det højt, at tillidsrepræsentanterne ude på arbejdspladserne er tilfredse med pensionsordningen og den information og service, Industriens Pension tilbyder.

Industriens Pension måler løbende tilfredsheden blandt tillidsrepræsentanter for at følge med i, hvad holdningen til pensionsordningen er, og hvor det kan gøres bedre. Aalund Analyse har netop gennemført en stor undersøgelse blandt tillidsrepræsentanter på 300 virksomheder, der indbetaler pensionsbidrag til Industriens Pension. Den viser, at på en skala fra 1-5, hvor fem er bedst, ligger tillidsrepræsentanternes samlede tilfredshed på 4,2.

”Tillidsrepræsentanterne er generelt rigtig godt tilfredse med pensionsordningen og synes den er et vigtigt element i overenskomsten. Undersøgelsen viser dog også, at tillidsrepræsentanterne kun i mindre omfang bruger pensionsordningen aktivt i det faglige arbejde, så det vil vi gerne være med til at ændre på,” siger Jens Almegaard, der er kommunikationschef i Industriens Pension.

Derfor er der ved at blive udarbejdet nyt informationsmateriale, som kort og klart fortæller, hvad pensionsordningen indeholder, og hvordan tillidsrepræsentanter får hjælp til at gøre opmærksom på pensionsordningen på arbejdspladsen. Er du i tvivl, så kan du altid ringe på 70 33 70 70.

Besøg gør en forskel
Undersøgelsen fra Aalund viser med stor tydelighed, at tillidsrepræsentanter, der har mødt en repræsentant fra Industriens Pension, er langt mere tilfreds, end dem der ikke har haft et møde.

”Mange er ikke klar over, at vi gerne kommer på besøg og fortæller om pensionsordningens indhold, og hvilke værktøjer vi tilbyder for at gøre det nemmere for tillidsrepræsentanter at gøre pensionsordningen synlig på arbejdspladsen. Vi tilbyder fx forskellige infoark til opslagstavlen og kommer gerne forbi og holder informationsmøde. Er du tillidsrepræsentant skal du bare ringe eller sende os besked via hjemmesiden, så er vi klar til at hjælpe eller komme forbi,” siger Jens Almegaard.

Se, hvilken kundechef du kan få besøg af i dit område og kontakte direkte