Ny chef for noterede investeringer i Industriens Pension

Industriens Pension har ansat Peter Køhler Lindegaard som ny underdirektør og chef for noterede investeringer.

Peter LindegaardHan får ansvar for forvaltningen af aktier og obligationer i et af Danmarks største arbejdsmarkedspensionsselskaber, der i dag forvalter godt 140 mia. kr. for 400.000 medlemmer.

Peter Køhler Lindegaard kommer fra en stilling som seniorporteføljemanager i fondsmæglerselskabet Accunia. Tidligere var han i en lang årrække ansat i Danica Pension og i Nordea-koncernen.

”Peter kommer med stor ledelseserfaring indenfor investering og pension og vil fra første dag kunne bidrage med sin store viden i måden, vi investerer i aktier og obligationer. Derfor er jeg meget glad for, han bliver en del af ledergruppen på investeringsområdet i Industriens Pension,” siger Karsten Kjellerup Kjeldsen, investeringsdirektør i Industriens Pension.

Med ansættelsen af Peter Køhler Lindegaard er ledergruppen på investeringsområdet nu kommet helt på plads efter en reorganisering i december 2015.

Karsten Kjellerup Kjeldsen er investeringsdirektør, mens Jan Østergaard har ansvaret for de unoterede investeringer, Jacob Berring har ansvaret for investeringsrisiko, og Peter Køhler Lindegaard får ansvaret for de noterede investeringer.

Peter Køhler Lindegaard begynder i sit nye job midt i juni 2016.