Industriens Pension har branchens mest tilfredse kunder

Industriens Pension er endnu en gang blevet kåret til at være Danmarks bedste pensionsselskab i en ny stor analyse.

Laila MortensenIntet andet pensionsselskab har så tilfredse kunder som Industriens Pension. Det viser årets BrancheIndex for pension, som udarbejdes af det anerkendte analyseinstitut Loyalty Group.

”Vi har over en længere årrække formået at skabe høje afkast. Vi har korte sagsbehandlingstider, og vi tilbyder en bred vifte af muligheder for at få information og rådgivning. Det ser jeg som de vigtigste årsager til, at vi ligger i top”, siger Laila Mortensen, adm. direktør i Industriens Pension.

3.600 danske pensionskunder fra de 12 største pensionsselskaber er med i undersøgelsen. De er blandt andet blevet spurgt, om de får værdi for pengene, om de har tillid til deres pensionsselskab og om de vil anbefale deres selskab til andre.

Industriens Pension topper listen med 48 point. Gennemsnittet for hele branchen er på 41.

”Medlemmernes positive holdning til os hænger helt sikkert også sammen med, at tillidsrepræsentanterne og virksomhedernes pensionsansvarlige er gode til at synliggøre pensionsordningen på arbejdspladserne”, understreger Laila Mortensen.

Tredje kåring på under to måneder

Topplaceringen i Loyalty Groups undersøgelse kommer kun en uge efter, at Industriens Pension blev kåret til Danmarks bedste pensionsselskab af investeringseksperter i Investment & Pensions Europe. I oktober vandt Industriens Pension en anden fornem pris, da landets pensionskunder kårede IP til selskabet med branchens bedste omdømme i en stor undersøgelse, som Finanswatch.dk og Wilke stod bag.

”Vi er naturligvis stolte over de mange priser, men de betyder ikke, at vi hviler på laurbærerne. Tværtimod bruger vi undersøgelserne, der ligger bag, meget aktivt til at blive klogere på, hvad det er, medlemmerne ønsker, og hvad vi kan gøre for at forbedre ordningen. Det arbejde fortsætter i 2017, hvor vi sætter flere initiativer i gang for at få medlemmerne til at sætte endnu større pris på at være med i pensionsordningen,” siger Laila Mortensen.

Om undersøgelsen

  • BrancheIndex Pension 2016 er gennemført af Loyalty Group i oktober 2016
  • Undersøgelsen afdækker danskernes loyalitet overfor deres pensionsselskab
  • De 12 største pensionsselskaber indgår i analysen
  • I alt 3.593 privatpersoner i den danske pensionssektor medvirker i undersøgelsen

Læs også

International pris til Industriens Pension - Danmarks bedste pensionsselskab

Industriens Pension kåret til bedste pensionsselskab