International pris til Industriens Pension - Danmarks bedste pensionsselskab

Industriens Pension er blevet kåret til Danmarks bedste pensionsselskab af internationale pensions- og investeringseksperter.

Industriens Pension er blevet kåret til Danmarks bedste pensionsselskab ved den europæiske pensionsbranches svar på filmverdenens Oscaruddeling - IPE Conference & Awards 2016 -  i Berlin torsdag aften.

Laila MortensenMere end 300 pensionsselskaber deltog sammen med de mest indflydelsesrige ledere indenfor investeringsbranchen fra hele Europa.

”Vi er meget stolte over kåringen og glade for den internationale anerkendelse af vores risikostyring, og det afkast vi år efter år har sikret medlemmerne, såvel i perioder med medvind og modvind på finansmarkederne,” siger adm. direktør Laila Mortensen.

I begrundelsen roser juryen Industriens Pension for at have skabt imponerende historiske afkast og selskabets grundige fokus på risikostyring inden for forskellige produkter og tidshorisonter. Det blev fremhævet, at Industriens Pension både på kort og lang sigt har været i stand til at skabe solide afkast til medlemmerne til trods for, at finansmarkederne har været præget af store udsving de seneste 10 år. Her blev Industriens Pensions også rost for det stærke fokus, der er på at inflationssikre medlemmernes opsparinger.

Flot anerkendelse af Industriens Pension

IPE (Investment & Pensions Europe) samler hvert år institutionelle investorer fra hele Europa til IPE Conference & Awards. Det er en organisation, der arbejder med at styrke det faglige samarbejde om investerings- og pensionsforhold på europæisk plan.

Anerkendelsen fra IPE kommer kun en måned efter, at Industriens Pension vandt en anden fornem pris for at have branchens bedste omdømme i en stor undersøgelse, som Finanswatch.dk og Wilke stod bag. Her var det pensionskunderne, der bedømte selskaberne, mens det hos IPE er en jury af internationale pensions- og investeringseksperter.

Industriens Pension er blandt Danmarks største arbejdsmarkedspensionsselskaber med ca. 400.000 medlemmer. Ca. 8.000 virksomheder inden for industri og fødevarebranchen i Danmark indbetaler til pensionsordningen. Hele overskuddet går til medlemmerne. De samlede investeringer udgør 146,4 mia. kr.