Industriens Pension kåret til bedste pensionsselskab

Ny undersøgelse viser, at Industriens Pension har det bedste omdømme og de mest tilfredse medlemmer i pensionsbranchen.

I en ny stor undersøgelse kommer Industriens Pension ud med det bedste omdømme og de mest tilfredse medlemmer i pensionsbranchen.

Laila MortensenIndustriens Pension opnår således højeste score på 74,8 i undersøgelsen, hvor gennemsnitsscoren for alle pensionsselskaber ligger på 66,6.

Industriens Pension opnår blandt andet topplaceringer indenfor kategorierne god service, god rådgivning, god økonomi og konkurrencedygtige priser.

”Vi ser det som vores vigtigste opgave at levere en pensionsordning, medlemmerne er tilfredse med. Det gælder både i forhold til afkast, forsikringer og den service, som vi giver. Derfor er vi også glade for, at vi bliver bedømt så godt, hvilket viser, vi gør mange af de rigtige ting,” siger Laila Mortensen, adm. direktør i Industriens Pension.

Godt kendskab til pensionsordningen er afgørende

Industriens Pension har over de seneste år taget en række nye tiltag i brug for at komme i tættere kontakt med flere medlemmer. Det er et arbejde, der fortsætter, da et godt kendskab til pensionsordningen er afgørende for, at medlemmerne er tilfredse.

”Vi gør en stor indsats for at være tæt på medlemmerne. For det er vigtigt, at medlemmerne forholder sig til, hvor meget de sparer op, og kender til de forsikringer, der kan hjælpe dem, hvis de kommer galt afsted eller bliver alvorligt syge. Derfor vil undersøgelsens resultater også indgå i vores fortsatte arbejde for hele tiden at forbedre pensionsordningen,” siger Laila Mortensen.

I undersøgelsen indgår de 12 største pensionsselskaber i Danmark. Finanswatch.dk og Wilke står bag analysen, der bygger på svar fra 5000 repræsentativt udvalgte danskere.

Læs mere om undersøgelsen på finanswatch.dk.