Stadig flere gør det selv på nettet

Langt flere medlemmer følger med i pensionen på nettet.

Min side er medlemmernes private område på hjemmesiden. Her kan du logge på med NemID og følge med i dine egne tal. Det er der 82.000 medlemmer, der har gjort det seneste år, og det er en stigning på 40 pct., siden vi lancerede vores nye digitale løsning i slutningen af 2014. Den virker lige godt på smartphone, tablet og pc - til glæde for den tredjedel af medlemmerne, der bruger mobile enheder, når de besøger hjemmesiden.

Tilpasser ordningen selv

Det er de færreste medlemmer, der ønsker at ændre noget ved pensionsordningen. Men de medlemmer, der gerne vil tilpasse pensionsordningen, bruger i stigende grad selvbetjening på hjemmesiden. Ikke mindst når det gælder relativt enkle ting som fx at indsætte en begunstiget eller vælge aldersopsparing som en del af pensionsordningen.

Rådgivningen sker på telefon

Stillet over for mere komplekse problemstillinger, som fx hvad der skal ske med forsikringer og opsparing, når indbetalingen stopper, foretrækker de fleste dog stadig at få hjælp over telefonen til at træffe deres valg.

Digitale løsninger i støbeskeen

Vi arbejder hele tiden på at udbygge det digitale univers. Næste skud på den digitale stamme bliver en guide til medlemmer, der nærmer sig pensionsalderen, så de fra slutningen af 2016 kan starte udbetalingerne af deres pensioner med et par klik på Min side.

Samtidig får fleksjobberne i pensionsordningen mulighed for at oplyse om deres fleksjob online. Det er en meget vigtig digital service for den enkelte fleksjobber, som ved at bruge den digitale løsning kan sikre sig, at han eller hun ikke kommer til at betale for en forsikring, man som fleksjobber alligevel ikke kan få ret til.