Sundhedsordningen giver dig fire nye tilbud

Sundhedsordningen i Industriens Pension er forbedret og indeholder nu guide til sundhedsvæsenet, akupunktur, møder med psykolog og en digital sundhedsguide.

Medlemmer i Industriens Pension med en sundhedsordning kan nu få endnu bedre hjælp, hvis de bliver syge eller livet gør ondt.

Ordningen er netop blevet udvidet og indeholder nu guide til sundhedsvæsenet, møde med psykolog og akupunktur. Og du kan få en status på din sundhed ved hjælp af en digital sundhedsprofil.

Hjælp til ventetider og genoptræning

Med guide til sundhedsvæsenet bliver du klædt på til at møde sundhedssystemet. Guiden hjælper fx med at fortælle om frit sygehusvalg, ventetider, behandlingsgaranti og genoptræning.

”Når man er syg, kan det være svært at finde det overskud, der skal til for at finde rundt i  systemet. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde lidt ekstra hjælp med denne guide,” siger Joan Alsing, forsikringsdirektør i Industriens Pension. 

Tjek din sundhed online

Samtidig kan du nu få et overblik over din sundhed og gode råd til, hvordan den kan forbedres.

På nettet skal du udfylde en digital sundhedsprofil, hvor der stilles spørgsmål til din kost, rygevaner, motionsvaner og andre faktorer, der påvirker dit helbred. Er der behov for ændringer i livsstilen, motiveres du med feedback og handlingsplaner gennem en samtale med en sygeplejerske.

Ansigt til ansigt med en psykolog

Opgørelser viser, at medlemmerne tidligere især har fået behandling af fysiske skader, men også at der har været behov for psykologhjælp. Tidligere foregik det kun via telefonen. Nu bliver også muligt at mødes ansigt til ansigt.  

”Det er snart fem år siden, at vi begyndte at udbyde sundhedsordningen. I løbet af de fem år har vi fået en bedre fornemmelse af, hvad medlemmerne ønsker at bruge deres ordning til – herunder at kunne mødes med en psykolog,” siger Joan Alsing. 

Læs mere om sundhedsordningen. 

Kort om ordningen

  • Det koster 500 kr. om året
  • Alle virksomheder, der har en overenskomst med pension hos Industriens Pension, kan købe sundhedsordning til deres ansatte.
  • Behandling hos kiropraktor, fysioterapeut, massør og akupunktør. Eneste krav er, at symptomerne er opstået på grund af arbejdet.
  • Fri adgang til telefonisk rådgivning om psykiske problemer pga. arbejdet og /eller misbrug.
  • Mulighed for møde med psykolog.