Størst tilfredshed med Industriens Pension

En måling blandt de største arbejdsmarkedspensioner i Danmark viser, at de mest tilfredse medlemmer hører til i Industriens Pension.

 
Analyseinstituttet Aalund har igen målt tilfredsheden blandt 1.700 bidragsbetalende medlemmer fra nogle af landets største arbejdsmarkedspensionsselskaber. 

Analysen viser, at Industriens Pension er det selskab, som scorer højest på tilfredsheden. 

”Vi er selvfølgelig meget glade og stolte af resultatet. Samtidig viser det, at vores indsats for hele tiden at sikre og øge medlemmernes tilfredshed virker. Analysen viser også, at det især er muligheden for at få overblik over sin ordning, som har betydning for tilfredsheden. Det falder fint i tråd med, hvordan vi fx løbende forbedrer den side, hvor medlemmerne kan logge ind og følge deres ordning,” siger Joan Alsing, forsikringsdirektør i Industriens Pension. 

Bedre medlemsservice

Gennem de senere år er det blevet muligt at logge på sin egen side på industrienspension.dk fra mobil og tablets. 

”Vi har også udvidet telefontiden i Kundeservice, til at have åbent to aftener om ugen, og vi forsøger at få fat i alle nye medlemmer for at fortælle om ordningen,” tilføjer Joan Alsing.

Mere end 48.000 medlemmer har logget ind på Min side i første halvår af 2015, og de besøger især siderne om forsikringsdækninger og indbetalinger. 

Vigtigst for medlemmernes tilfredshed

  1. at de er godt orienteret om pensionsordningen,
  2. at opsparingsvæksten mindst er på niveau med andre selskaber,
  3. at Industriens Pensions information er til at forstå, og
  4. at hjemmesiden er god.